Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

Η Χρύσα Φώσκουλου από τον Αντένα στον Open με πρωινή εκπομπή

Αρχίζει τα καθημερινά ταξίδια η Ίνα Ταράντου 

Η Χρύσα Φώσκολου, δημοσιογράφος της νέας γενιάς με αξιόλογη διαδρομή μπροστά και πίσω από τις τηλεοπτικές κάμερες, εντάσσεται στον ενημερωτικό τομέα του ΟΡΕΝ. Θα αξιοποιηθεί στην πρώτη γραμμή της Ανοιχτής Επικοινωνίας με τους πολίτες, κάθε πρωί. Ξεκίνησε την πορεία της από τον ΑΝΤ1. Εργάστηκε για μεγάλο διάστημα ως ρεπόρτερ, κυρίως στο δελτίο Ειδήσεων, καλύπτοντας πολλά σημαντικά θέματα της επικαιρότητας με αποστολές και ανταποκρίσεις. Απέκτησε εμπειρία στην οργάνωση και τον συντονισμό τηλεοπτικών εκπομπών έως τη στιγμή που πέρασε στη συμπαρουσίαση της πρωϊνής εκπομπής «Πρωινοί Τύποι». Τα τελευταία χρόνια βρισκόταν στη πρώτη γραμμή της πρωινής ενημέρωσης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», αλλά και άλλων εκπομπών της πρωινής ζώνης τους θερινούς μήνες. Το ΟΡΕΝ την υποδέχεται με χαρά. 

Το «Εμείς» ταξιδεύει στην Ελλάδα κάθε απόγευμα

Από τη Δευτέρα, 29 Αυγούστου, και καθημερινά στο νέο πρόγραμμα του OPEN  ξεκινά ένα ταξίδι διαφορετικό, συναρπαστικό και αισιόδοξο.  Ένα ταξίδι από αυτά που ονειρευόμαστε, σε τόπους αγαπημένους, σε εμπειρίες, σε γεύσεις, σε φρέσκες προτάσεις και όμορφες ιστορίες. Η νέα εκπομπή «Εμείς» με την Ίνα Ταράντου ανοίγει ένα παράθυρο σε όλη την Ελλάδα και στους ξεχωριστούς ανθρώπους της και τα απογεύματά μας αποκτούν χρώματα, μυρωδιές, εικόνες και διηγήσεις.  Καθημερινά οι συνεργάτες της εκπομπής, «οργώνουν» κάθε βουνό, πεδιάδα, θάλασσα, ανακαλύπτουν μέρη, προτάσεις, ανθρώπους και μας μεταφέρουν μέσα από ζωντανές συνδέσεις ή video σε μέρη που έχουμε αγαπήσει ή λαχταράμε να γνωρίσουμε, στους μικρούς και μεγάλους θησαυρούς του ελλαδικού χώρου.
Η ελληνικότητα, η εντοπιότητα, ο καθημερινός άνθρωπος αλλά και αγαπημένα πρόσωπα που θαυμάζουμε, έρχονται σε πρώτο πλάνο με ιστορίες που αγγίζουν, προβληματίζουν, συγκινούν, διδάσκουν και τελικά εμπνέουν, είτε με παρουσία στο πλατό της εκπομπής, είτε με συνδέσεις. «Γευόμαστε» όλη την Ελλάδα μέσα στο studio -και όχι μόνο- αναδεικνύοντας τα υπέροχα προϊόντα της κουζίνας μας με συνταγές που όλοι θα λατρέψουμε. 
Κάθε απόγευμα, Δευτέρα με Παρασκευή, ό,τι μας απασχολεί, μας ενδιαφέρει, μας εξελίσσει και μας συνεπαίρνει θα είναι στην εκπομπή «Εμείς» με την Ίνα Ταράντου. Για όλους εμάς που ταξιδεύουμε με την καρδιά, το μυαλό και τις εικόνες. Που γελάμε δυνατά, που συζητάμε ζωντανά, που συμμετέχουμε ενεργά, που μοιραζόμαστε με πάθος. «Εμείς» με την Ίνα Ταράντου, από τις 29 Αυγούστου, καθημερινά στο OPEN.

** Το κείμενο είναι από δελτία Τύπου που λάβαμε