Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

Σασμός-σεισμός στα μηχανάκια

Εντυπωσιακά τα ποσοστά στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου, το οποίο πάντως άφησε εκκρεμότητες στην αφήγηση – Πόσα εκατομμύρια είδαν το φινάλε της περιόδου – Τι έγινε με τις Άγριες Μέλισσες που τελειώνουν οριστικά 

Η τελευταία εβδομάδα για τη δημοφιλέστερη σειρά μυθοπλασίας της τηλεοπτικής περιόδου που εκπνέει, ο Σασμός, είχε τρία επεισόδια. Κάθε μέρα, από τη Δευτέρα έως την Τετάρτη, η τηλεθέαση παρουσίαζε άνοδο και

κορυφώθηκε χθες με ένα εκπληκτικό ποσοστό: 44,1% στο σύνολο και 42,5% στο κοινό ηλικίας 18-54. Τη Δευτέρα ο Σασμός είχε καταγράψει 38,8% (33,9% στο νεότερο κοινό) και την Τρίτη 41,3% (37,1%). Ανάλογα ανοδικός ήταν ο αριθμός των τηλεθεατών που έβλεπαν από ημέρα σε ημέρα τη σειρά. Έτσι, σύμφωνα με τους υπολογισμούς της Nielsen:

Το επεισόδιο της Δευτέρας παρακολούθησαν 1.380.000 θεατές.
Το επεισόδιο της Τρίτης 1.400.000.
Το επεισόδιο της Τετάρτης, που ήταν και το τελευταίο του πρώτου κύκλου, είδαν 1.560.000 θεατές.

Το κλείσιμο του πρώτου κύκλου δεν είχε ουσιαστικά φινάλε. Άφησε την τηλεοπτική αφήγηση εκκρεμή, με πυροβολισμούς που έπεσαν την στιγμή που επρόκειτο να γίνει μια σύλληψη πριν από έναν πολυθρύλητο και πολυαναμενόμενο γάμο. 

Ολόκληρο καλοκαίρι να περιμένουν οι εκατοντάδες χιλιάδες φίλοι του Σασμού τι συνέβη, πάει πολύ… Αλλά είναι σίγουρο ότι θα τραβήξει για υψηλά νούμερα και την επόμενη περίοδο. Ο Alpha έχει θησαυρό στα χέρια του.

Οι Άγριες Μέλισσες

Και οι Άγριες Μέλισσες κινήθηκαν σε υψηλά ποσοστά στην τελευταία εβδομάδα τού οριστικού τέλους τους. 

Τη Δευτέρα είχαν 27,3% και 26,9%.
Την Τρίτη 24,8% και 24%.
Την Τετάρτη 28,2% και 26,6%.

Σήμερα, Πέμπτη, με διπλό επεισόδιο, οι Μέλισσες ολοκληρώνουν μια επιτυχημένη τηλεοπτική τριετία και περνάνε στην ιστορία της μικρής οθόνης ως η σειρά που άλλαξε τα δεδομένα.