Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

Η ομάδα του ΠΣΑΤ παίζει μπάλα (και) με τα κορίτσια της…

Στο τουρνουά για τα 35 χρόνια από τη ίδρυση του 9,84

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου δεν περιγράφει μόνο αγώνες με τα μέλη του, αλλά παίζει και μπάλα! Έτσι, ανάμεσα στις πολλές, πάλι, δραστηριότητές του, επανασύστησε την ποδοσφαιρική του ομάδα, η οποία μάλιστα πρωτοπορεί καθώς δεν είναι μόνο ανδρική. Στην ομάδα μετέχουν γυναίκες δημοσιογράφοι και συγκεκριμένα η Μαρία Πετροπούλου και η Ασπασία Βελονάκη. Η ομάδα του ΠΣΑΤ θα κάνει την εμφάνισή της στο τουρνουά 4Χ4 ομάδων ΜΜΕ που διοργανώνει ο Αθήνα 9,84 στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 35 χρόνια από την ίδρυσή του και το δυναμικό εκείνο ξεκίνημα με τις εκπληκτικές ακροαματικότητες, όταν άνοιξε ο δρόμος της Ελεύθερης Ραδιοφωνίας.

Τα παιχνίδια του τουρνουά θα γίνουν αυτό το Σάββατο, 28 Μαΐου, στον κήπο του Ζαππείου Μεγάρου, στην πλευρά της οδού Ηρώδου Αττικού, απέναντι από το Παναθηναϊκό Στάδιο (πλατεία Καραϊσκάκη), με ώρα έναρξης 2 το μεσημέρι. Θα προηγηθεί το πρωί, από τις 10, άλλο τουρνουά με μικρούς αθλητές από τα αθλητικά φυτώρια συλλόγων της Αθήνας. Στο τουρνουά των ΜΜΕ μετέχουν ακόμα οι ομάδες του Αθήνα 9.84, της Σχεδίας, του in.gr, του iefimerida.gr και του Δήμου Αθηναίων.

Πέρα από τις δυο κυρίες που αναφέρθηκαν, στην ομάδα του ΠΣΑΤ μετέχουν ακόμα οι Αντώνης Βαζογιάννης, Γιάννης Καπαγερίδης, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Σωτήρης Κωσταβάρας, Γιώργος Λιώρης, Νίκος Παγιωτέλης, Αλέξης Σπυρόπουλος, Γιώργος Στεφανόπουλος και Άγγελος Στυλιάδης. Την ομάδα κοουτσάρει ο ειδικός γραμματέας του Συνδέσμου Κώστας Αλεξόπουλος.