Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

Η εκπομπή που αναμετρήθηκε με το (δεν γλιτώνουμε!) Survivor

Και την παρακολούθησε 1,5 εκατομμύριο τηλεθεατές

«Νέο παραλήρημα (του τάδε): ‘‘αρκεί ένα παραπάτημα για να…’’» γράφει σε τίτλο ανάρτησής του το in.gr. Και θυμηθήκαμε εκείνο το παλιό, του γερο Παπανδρέου, του παππού του Γιώργου, που κάτι άκουσε να του

φωνάζουν από τα έδρανα της Βουλής. «Ποιος το πε αυτό;» ρώτησε. Εγώ του απάντησε ο θορυβώδης βουλευτής. «Τότε δεν έχει καμιά σημασία», ήταν η απάντηση του Γέρου. Το «νέο παραλήρημα», στο οποίο αναφερόταν το σάιτ προερχόταν από τον Γρηγόρη Πετράκο. Δεν ανοίξαμε το λινκ για να δούμε τι ακολουθεί το «για να…» Καμιά σημασία!
** Ο Άδωνης (ή Άδωνις) «του Άδωνος». Το διέπραξε ραδιοφωνικός παραγωγός, αλλά φαίνεται δαγκώθηκε και του σφύριξε το σωστό ο ηχολήπτης για να το διορθώσει αμέσως: «του Αδώνιδος ή, για να μην μπερδευόμαστε, του Άδωνη», είπε. Τι ακούμε!
** Η μόνη εκπομπή που συναγωνίστηκε το σαρωτικό Survivor την Κυριακή ήταν Η Γη της Ελιάς τού Mega: Κατέγραψε 30,1% στο σύνολο (1.558.00 θεατές σύμφωνα με τη Nielsen). Στο Σκάι πανηγυρίζουν για την αποκατάσταση φέτος του Survivor που την Κυριακή είχε 30,9%. Οι δυο εκπομπές βρέθηκαν αντιμέτωπες για κοντά δύο ώρες. Η Γη της Ελιάς άρχισε στις 9 το βράδυ και το ριάλιτι στις 9 και 2 λεπτά. Το σίριαλ διήρκεσε έως τις 22:45, ενώ το Survivor έφτασε έως 48 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα.
** Περιέργως, Η Γη της Ελιάς εξακολουθεί να έχει μεγάλη απόκλιση στην ηλικιακή κατηγορία 18-54 όπου την Κυριακή σημείωσε 22,3%, δηλαδή περίπου 8 μονάδες λιγότερες από το σύνολο. Στην ίδια κατηγορία το Survivor είχε 30,7%.