Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Κανάκης: Συνεχίζουμε...

Συντετριμμένος εμφανίστηκε ο Αντώνης Κανάκης στο τελευταίο Ράδιο Αρβύλα της χρονιάς αλλά όχι και τελευταίο της τηλεοπτικής διαδρομής του. Ο παρουσιαστής –και οι δύο, πλέον, συνεργάτες του, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης– επικέντρωσε τις αναφορές του στην κοπέλα που ζει το προσωπικό της δράμα από την πρόστυχη συμπεριφορά τού Στάθη Παναγιωτόπουλου, υποσχέθηκε να της παρέχει η ομάδα του οποιαδήποτε συνδρομή, νομική ή άλλη, και εξέφρασε την επιθυμία να επικοινωνήσει μαζί της, είτε απευθείας είτε μέσω της δικηγόρου της. 

Η εκπομπή ήταν ένας μονόλογος του Κανάκη (με ελάχιστες παρεμβάσεις των άλλων δύο), στη διάρκεια του οποίου καταφέρθηκε κατά του Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος εξίσωσε την περίπτωση του Ράδιο Αρβύλα (την άγνοια δηλαδή της αθλιότητας σε βάρος μιας γυναίκας) με εκείνη της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη, και του Δημήτρη Λιγνάδη. 

Ο Αντώνης Κανάκης απάντησε και στην αβεβαιότητα αν συνεχιστεί ή όχι η εκπομπή, αναφέροντας ότι θα υπάρξει συνέχεια, αλλά μετά τη διακοπή λόγω εορτών που, έτσι και αλλιώς, ήταν προγραμματισμένη να αρχίσει από το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας. Δεν προσδιόρισε, ωστόσο, πότε ακριβώς θα επανέλθει. 

Στο web του Αντένα, όπου υπάρχει το αρχείο των εκπομπών του καναλιού, έχει αφαιρεθεί εκείνο του Ράδιο Αρβύλα και, τουλάχιστον, δεν εμφανίζεται έως την ώρα που αναρτάται αυτό το θέμα, το βράδυ της Τρίτης.