Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

«Ήταν η κυρία, τα δύο παιδιά τα ψωμωμένα, ένας κύριος πανέτοιμος να αρχίσει να γράφει με το κινητό»

Η Παρασκευή ξεκίνησε με τα νέα για ένα αδιανόητο γεγονός. Φανταζόσασταν ποτέ να διαβάζετε τίτλους όπως «η Σάσα Σταμάτη με δύο μπράβους είσεβαλε στην παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου»; Έχουμε δει άλλα θλιβερά παραστατικά, όπως κινητοποιήσεις χρυσαυγιτών στο θέατρο «Χυτήριο» το 2012, ενάντια στην παράσταση «Corpus Christi», παραθρησκευτικές οργανώσεις έξω από το θέατρο «Αριστοτέλειον» το 2017 στη Θεσσαλονίκη και μία παράσταση του Εθνικού, την «Ισορροπία του Νας» να κατεβαίνει μετά από αντιδράσεις γιατί περιείχε αποσπάσματα από το βιβλίο του Σάββα Ξηρού. Δυστυχώς πλέον έχουμε και επίθεση σε θεατρική σκηνή γιατί γίνεται σάτιρα κατά ενός μεγαλοεπιχειρηματία, του Βαγγέλη Μαρινάκη, σύμφωνα με τους μάρτυρες και το βίντεο.

«Όταν έχει ένας κανάλι στο Υoutube και κάνει και παραστάσεις stand up, είναι γνωστό ότι έχει όλη τη δύναμη να κάνει δολοφονία χαρακτήρα» σχολιάζει ειρωνικά ο Χριστόφορος Ζαραλίκος στο TPP, εξηγώντας ότι πέρα από την παρουσιάστρια, Σάσα Σταμάτη και τους δύο μπράβους που εμφανίζονται στο βίντεο να έχουν ανέβει επιθετικά στη σκηνή, προσπαθώντας να διακόψουν την παράσταση, η ομάδα των ατόμων ήταν συνολικά έξι. «Ήταν η κυρία, τα δύο παιδιά τα ψωμωμένα ας πούμε, ένας κύριος πανέτοιμος να αρχίσει να γράφει με το κινητό, με το που η κυρία “αυθόρμητα” θα παρενέβαινε και δύο ακόμα άτομα που θα το παίζανε άσχετοι αγανακτισμένοι και φώναζαν “δίκιο έχει η κυρία”. Τα παιδιά όμως του θεάτρου που τους είδαν απ’έξω είπαν ότι όλοι αυτοί ήταν μία παρέα. Ηταν εντελώς στημένο, οι άνθρωποι ήρθαν έτοιμοι γι αυτό που κάνανε».

** Απόσπασμα από το thepressproject.gr - Συνέντευξη του Χριστόφορου Ζαραλίκου στους Κωνσταντίνο Πουλή και Θάνο Καμήλαλη. Ολόκληρο το θέμα εδώ