Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Τα σοβαρά σάιτ...

...που δεν ασχολούνται με κάθε Ζαραλίκο και οι λίγες εφημερίδες που πρόβαλαν το θέμα τής επίθεσης σε εν εξελίξει θεατρική παράσταση

Ποια σάιτ εξαφάνισαν την καταδρομική εφόρμηση στη σκηνή τού «Τζένη Καρέζη» διακόπτοντας την εν εξελίξει παράσταση; Δεν είναι πολλά, αλλά, πάντως, δεν είναι και ενικού αριθμού. Είναι πληθυντικού. Γι’ αυτά δεν υπήρξε το επεισόδιο με τη διακοπή της παράστασης του Χριστόφορου Ζαραλίκου, τουλάχιστον ως τις βραδινές ώρες της Παρασκευής. Γι' αυτές τις ιστοσελίδες το περιστατικό δεν έγινε, δεν υπάρχει –και αν έγινε δεν είναι σοβαρό για να το αναδείξουν. Τουλάχιστον δεν είναι τόσο σοβαρό όσο άλλες παρα-ειδήσεις που φιλοξενούν, του είδους «τρυφερό τεατ-α-τετ Βανδή και Μπισμπίκη». Είναι υπεύθυνα σάιτ αυτά, σοβαρών Ομίλων. Δεν θα ασχολούνται με κάθε Ζαραλίκο.

Και οι εφημερίδες;

Αλλά και για τις περισσότερες εφημερίδες, πολιτικές και αθλητικές, το περιστατικό δεν θεωρήθηκε άξιο αναφοράς και, κυρίως, άξιο προβολής στην πρώτη τους σελίδα. Πολύ δυνατά προβλήθηκε από τη Live Sport που έκανε την εφόρμηση στη θεατρική σκηνή βασικό της θέμα, με συνέντευξη του Χριστόφορου Ζαραλίκου που υποστηρίζει ότι το περιστατικό «Ήταν καραστημένο». Η εφημερίδα έχει τον ειρωνικό υπότιτλο «Μια γυναίκα στην αντίσταση». 


Η επίθεση είναι δεύτερο πρωτοσέλιδο θέμα στην EspressoHeil Σάσα!» ο τίτλος), ενώ η τρίτη εφημερίδα του Ομίλου Φιλιππάκη (στον οποίο ανήκουν και οι δύο που αναφέρθηκαν προηγουμένως), η Δημοκρατία, γράφει στο πρωτοσέλιδο χτύπημά της «Χωροφύλακας… Σάσα - Όταν η γραφικότητα συναντά τον φασισμό». Από τα υπόλοιπα ημερήσια έντυπα μόνο η Εφημερίδα των Συντακτών και η Αυγή έχουν αναφορά για το θέμα στην πρώτη τους σελίδα.   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ HARDDOG:
Δημοσιογραφικοί τσαμπουκάδες