Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

Η ζωή (και η δημοσιογραφία...) πάνω στις ρόδες

της Έλενας Σολωμού

Για όσους με γνωρίζετε είναι ευκαιρία να με ξαναθυμηθείτε! Για όσους πάλι δεν έχουμε γνωριστεί ποτέ, ευκαιρία να μάθετε ποια είμαι!Οταν και γω τσούλαγα κανονικά στο δρόμο χωρίς να αντιμετωπίζω προβλήματα στη βάδιση είχα μια εντελώς διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων.
Από το 2005 που μπήκε στη ζωή μου η ρόδα, το αμαξίδιο, το καροτσάκι που το λένε κάποιοι "συνάδελφοι" εμφανίστηκε μπροστά μου μια απίστευτη αλλαγή.

Βέβαια ο Σταύρος, για όσους θυμούνται είχε εμφανιστεί πολύ νωρίτερα... Για όσους με μαθαίνουν τώρα, είχε εμφανιστεί από το 1999, όταν μου  έκανε το πρώτο ψηστήρι στην εφημερίδα που δούλευα τότε! Την προηγούμενη χιλιετία δηλαδή!

Μετά ήρθε ο γάμος, η αγωνία για το αν θα έρθουν παιδιά... και τα οποία έσκασαν μύτη λίγα χρόνια μετά! Και μάλιστα δύο (ζωή νάχουν). 

Και κει που ξεκίνησα με έναν άντρα βρέθηκα ξαφνικά με τρεις!!@#$%...

Η ζωή μου άλλαξε. 

Από τα καρεκλάδικα της Λάρισας, βρέθηκα στα καρεκλάκια για να τα ταΐζω!

Από τα λουλούδια και τις χαρτοπετσέτες στα τσακαλάδικα της Αθήνας "έτρεχα" (που λέει ο λόγος) να μαζεύω πλεϊμομπίλ, σαλιάρες και πιπίλες!

Και όπως γίνεται συνήθως, ο χρόνος τρέχει, τα παιδιά μεγαλώνουν, εμείς... μικραίνουμε και η ζωή πάνω... στις ρόδες συνεχίζεται.

Υ.Γ. Οτι τα λέμε μέσω facebook, twitter είναι γνωστό. Γι' αυτό θα τα πούμε την επόμενη φορά. Οπως και πολλά άλλα που θέλω να μοιραζόμαστε. 

ΕΛΕΝΑ ΣΟΛΩΜΟΥ 

** Δημοσιεύεται με τίτλο «Η ζωή πάνω στις ρόδες» στο νέο σάιτ a-sosnews.com, το οποίο στήθηκε, και ήδη λειτουργεί, από τη φίλη και συνάδελφο Έλενα Σολωμού  (που δημοσιογραφεί και μετά την επιδείνωση του προβλήματος της υγείας της) και τον φίλο και συνάδελφο Σταύρο ΒρανάΒρείτε το εδώ