Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

ΕΔΟΕΑΠ: Καταγγελία για διακοπή περίθαλψης ασφαλισμένου

Πήραμε την παρακάτω ανακοίνωση τεσσάρων μελών του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ από τους οποίους καταγγέλλεται η εισήγηση για διακοπή περίθαλψης ασφαλισμένου ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Δημοσιεύουμε την ανακοίνωση χωρίς να γνωρίζουμε τη θέση, και την πιθανή απάντηση, των καταγγελλομένων: 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ως μέλη του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ ανακαλύπτουμε πως στον Οργανισμό λαμβάνονται αποφάσεις για τις οποίες ουδέποτε λαμβάνουν γνώση όλα τα μέλη της διοίκησής του. Αυτή τη φορά όμως, η αναλγησία του κου Καπάκου και της παρέας του, ξεπέρασε κάθε όριο.

Συγκεκριμένα, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ και παρατηρώντας αναλυτικά τα ονόματα λίστας που ήρθε εσπευσμένα στο Δ.Σ με εισήγηση για διακοπή περίθαλψης ασφαλισμένων, διαπιστώσαμε ότι περιλάμβανε και το όνομα εργαζόμενου επί πολλά έτη στον Οργανισμό, ως υποψηφίου για διακοπή περίθαλψης. Ο συγκεκριμένος υπάλληλος είναι γνωστό στη σημερινή Διοίκηση, αλλά και σε όλες τις προηγούμενες, πως αποτελεί ειδική περίπτωση που χρήζει ιδιαίτερα ευαίσθητης αντιμετώπισης.

Το πλέον απαράδεκτο ήταν όταν στη συζήτηση αποκαλύφθηκε πως ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ και εν αγνοία μας, εδώ και αρκετούς μήνες, ο ΕΔΟΕΑΠ σταμάτησε να καταβάλλει τη μισθοδοσία του συγκεκριμένου υπαλλήλου, ο οποίος αντιμετωπίζει επιδείνωση του προβλήματος υγείας του. Ο Καπάκος, ο Κουμπιάς, ο Μιχαλίτσης και η "παρέα" τους άφησαν έναν ανήμπορο άνθρωπο με σοβαρό πρόβλημα υγείας, στο έλεος του Θεού.

Η συγκεκριμένη απόφαση που δεν έχει προηγούμενο, μας αφήνει έκπληκτους για την έλλειψη ήθους και ανθρωπιάς που διακρίνει τη συγκεκριμένη παρέα, η οποία έχει ως μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση ημετέρων με ρουσφέτια. Χειρότερα, δεν γίνεται ούτε έχει ποτέ υπάρξει από ιδρύσεως του Οργανισμού.

Μετά λύπης,

Νίκος Καρούτζος μέλος ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ και π. πρόεδρος

Άντζυ Σταθάτου μέλος ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ και π. Γ. Γραμματέας

Κώστας Ντελέζος μέλος ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ

Κωνσταντίνος Δαυλός μέλος ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ και π. πρόεδρος ΤΥΠ