Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Εξυφαίνεται νέα συνωμοσία...

...αλλά έχουν γνώση οι φύλακες της  απόλυτης Αλήθειας!

Ο ΠΟΥ προειδοποιεί ότι μπορεί κάποια στιγμή να εμφανιστεί ένας ιός που αυτή τη φορά ίσως να μην περιορίζεται. Πρόκειται για προειδοποίηση του Οργανισμού προκειμένου «η διεθνής κοινότητα να μάθει από την τρέχουσα πανδημία του νέου κορονοϊού, ώστε να προετοιμαστεί για την επόμενη».
Μαζί, όμως, είναι μια προειδοποίηση για τους απανταχού άγρυπνους

φρουρούς της αλήθειας – καθηγητές και καθηγητάδες, γιατρούς και γιατράκους, εφημερίδες και εφημεριδάκια, πολιτικούς και πολιτικάντες, αοιδούς και αηδιαστικούς– ώστε να είναι έτοιμοι να αποκαλύψουν τη νέα συνωμοσία για την προώθηση εμβολίων, για το φακέλλωμα των λαών, για τη χειραγώγηση του πόπολου.

«Είναι βιολογική βεβαιότητα ότι κάποια στιγμή, θα εμφανιστεί κάποιος νέος ιός, τον οποίο δεν θα μπορούμε να περιορίσουμε», είπες ο διευθυντής του (Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεέσους , το όνομά του, αν ενδιαφέρει για να εξεταστεί η διασύνδεσή του με τον Γκέιτς, τον Σόρος και την παγκόσμια μασονία).

Γι’ αυτό, λέει το στέλεχος του οργανισμού, χρειάζεται να ενισχυθεί ο ΠΟΥ, να εξασφαλίσει καλύτερα οικονομικά και να εγκαθιδρυθεί νέος μηχανισμός χρηματοδότησης που θα εγγυάται ταχεία αντίδραση όταν ξεσπούν πανδημίες και καλύτερη αντιμετώπισή τους.

Πείτε το, ρε σεις, ότι είναι (και) για τα λεφτά! Αλλά έχουν γνώη οι φύλακες της απόλυτης Αλήθειας.