Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Τηλεοπτικός παροξυσμός: «Είμαι έγκυος από τον γαμπρό μου, αλλά δεν θέλω να χαλάσω τον γάμο της αδελφής μου»

Όταν είχε ξεσπάσει η θύελλα του Me Too οι επικρίσεις –όχι αναίτιες– για το είδος «πρωινάδικα» παραμερίστηκαν και, για πρώτη φορά, ήρθαν τα καλά λόγια. Γιατί, είπαν, πολλές αποκαλύψεις και εκμυστηρεύσεις κακοποιημένων, παρενοχλημένων και βιασμένων γυναικών έγιναν σε πρωινάδικα –ή τουλάχιστον αυτά ασχολήθηκαν περισσότερο. Ωστόσο, αυτό το τηλεοπτικό είδος δεν απέκτησε ξαφνικά ποιότητα και αισθητική. Το αντίθετο, συνεχίζει να ψαρεύει τηλεθέαση σε θολά νερά.

Επί του προκειμένου

Στον Alpha, λέει ανάρτηση του zougla.gr, έχουν θορυβηθεί, από τα τηλεφωνήματα που βγαίνουν στον αέρα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, τα οποία, όπως υποστηρίζει το σάιτ, είναι στημένα. Είτε ισχύει αυτό (δύσκολα μπορεί να αποδειχτεί, μόνο υποθέσεις χωράνε) είτε όχι, τα αποσπάσματα που έχει σταχυολογήσει εντυπωσιάζουν για το επίπεδο τους και, ορισμένα, για τη χυδαιότητά τους.  Αντιγράφουμε: 

13/9 (πρεμιέρα), Ματίνα 31: «Είμαι έγκυος από το γαμπρό μου αλλά δεν θέλω να χαλάσω το γάμο της αδελφής μου».

14/9, Γιάννα 29: «Θα αποκαλύψω ότι ο πεθερός μου έχει εξώγαμο, αν δεν μου γράψει την περιουσία του». 

15/9, Ξένια 31: «Είμαι έγκυος και σε διάσταση. Θα ενδώσω στο φλερτ του… πεθερού μου».

16/9, Ανθή 30: «Κρύβω από τον εραστή μου, ότι είμαι ξαδέλφη της γυναίκας που θα παντρευτεί»

17/9, Λίτσα 56: «Καλύπτω τον γαμπρό μου, που απατά την κόρη μου. Δεν θέλω να χωρίσουν»

Στην ανάρτηση περιλαμβάνεται και βίντεο με απόσπασμα της εκπομπής από τηλεφώνημα γυναίκας που δηλώνει μητέρα κόρης η οποία υπολείπεται, σε ομορφιά και εμφάνιση, του γαμπρού της –τουλάχιστον όπως η ίδια υποστηρίζει. Και ο οποίος γαμπρός («χρυσό παιδί»!), ως ωραίος που είναι, έχει ερωμένη, αλλά εκείνη –η πεθερά– τον καλύπτει ακόμα και στα ραντεβού του. Σε ένα από αυτά περίμενε σε πάρκο επί ώρες, ώσπου να γυρίσει εκείνος από την ερωμένη του και να επιστρέψουν μαζί στο σπίτι ώστε να μην υποψιαστεί το ξεπόρτισμα η κόρη της. Όχι μόνο για να μη χαλάσει ο γάμος («γιατί τέτοιο παλικάρι δεν θα βρει», λέει) αλλά και επειδή σε περίπτωση χωρισμού θα ξεσπιτωθεί και η ίδια η μάνα που διαμένει σε ιδιοκτησία του γαμπρού! 

Δείτε εδώ το θέμα του zougla.gr