Παρασκευή, 6 Αυγούστου 2021

H Barking Well Media συνδράμει για την περίθαλψη πυρόπληκτων ζώων

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα στη χώρα μας βιώνουμε μία πρωτόγνωρη καταστροφή που αφήνει ανεξίτηλα σημάδια στους συνανθρώπους μας, στα ζώα, στο περιβάλλον, στις επιχειρήσεις, στις ζωές μας όπως μέχρι σήμερα τις ξέραμε. Ψυχές, εκτάσεις πρασίνου και ανάσας, σπίτια φτιαγμένα με τους κόπους μιας ζωής, περιουσίες ολόκληρες, βρίσκονται στο έλεος μίας ανεξέλεγκτης, σαρωτικής λαίλαπας.

H Barking Well Media ως πρώτη ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης, συμμετέχει ενεργά στην δημιουργία του προσωρινού χώρου φιλοξενίας πυρόπληκτων ζώων που θα λειτουργήσει υπό την επίβλεψη και τον συντονισμό της οργάνωσης Dogs’ Voice, για τη διάσωση, περίθαλψη, και επανατοποθέτηση σε οικογένειες, όλων των ζώων που βρέθηκαν και βρίσκονται απελπισμένα, ταλαιπωρημένα και αποπροσανατολισμένα, στις περιοχές που πλήττονται.ν όποιων λειτουργικών εξόδων,  η Barking Well Media θα αναλάβει τα πρώτα πάγια κτηνιατρικά έξοδα για την περίθαλψη όλων των ζώων, ενώ στη συνέχεια θα αναλάβει και τη νοσηλεία τους. «Μία προσπάθεια καρδιάς  για να ανακουφίσουμε την αγωνία και τον τρόμο στις ανυπεράσπιστες ψυχές και να προσφέρουμε όσο γίνεται  αίσθηση ασφάλειας και αγάπης», δήλωσε ο Νίκος Κοκλώνης.

Επιπλέον, η εταιρία δεσμεύεται στο άμεσο μέλλον να σταθεί δίπλα σε πυρόπληκτες οικογένειες προσφέροντας θέσεις εργασίας και επαγγελματικής αποκατάστασης.

 Δεν είναι ώρα για περισσότερα λόγια. Τώρα μιλάμε με πράξεις.