Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021

Το Open αποχαιρετά και καλωσορίζει

Η κινητικότητα στα κανάλια συνεχίζεται με αλλαγές προσώπων. Από την πλευρά του το Open ανακοίνωσε την Παρασκευή μια αποχώρηση και μια νέα συνεργασία. Αποχαιρέτησε τη Νίκη Λυμπεράκη, για τη οποία αναγνωρίζει ότι «συνέβαλε σημαντικά στην αύξηση της απήχησης του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων» και καλωσόρισε την Μπέττυ Μαγγίρα για την οποία αναφέρει ότι «ανοίγει την πόρτα στην πρωινή ζώνη του OPEN με ένα μεγάλο ζεστό χαμόγελο και φέρνει μαζί της κέφι, θετική διάθεση και άπλετο χιούμορ».

Και τις δύο αλλαγές ανακοίνωσε με δελτία Τύπου στα οποία γράφει:
 
** «Ολοκληρώνεται η συνεργασία του ΟΡΕΝ με τη Νίκη Λυμπεράκη, η οποία από τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας, συνέβαλε σημαντικά στην αύξηση της απήχησης του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων. Το ΟΡΕΝ την ευχαριστεί και της εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά βήματά της».
 
** «Με μεγάλη χαρά η οικογένεια του OPEN καλωσορίζει τη Μπέττυ Μαγγίρα. Αεικίνητη, δυναμική, ευαίσθητη, με συνεχή παρουσία σε τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο, η Μπέττυ έχει αποδείξει ότι είναι ένα πολύπλευρο ταλέντο, με αστείρευτες δημιουργικές ιδέες και αμέριστη αφοσίωση σε ό,τι καταπιάνεται. Από τη νέα σεζόν, η Μπέττυ ανοίγει την πόρτα στην πρωινή ζώνη του OPEN με ένα μεγάλο ζεστό χαμόγελο και φέρνει μαζί της κέφι, θετική διάθεση και άπλετο χιούμορ».