Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021

Συνεντεύξεις του Βικέλα και ρεπορτάζ στο σπίτι του Σπύρου Λούη!

Στην έκδοση-αφιέρωμα της Live Sport για τους Ολυμπιακούς Αγώνες την Παρασκευή 

Στους δύσκολους καιρούς για τις αθλητικές  εφημερίδες, η Live Sport  καταφέρνει να προσφέρει μία ένθετη έκδοση. Σήμερα, Παρασκευή, ημέρα έναρξης της μεγάλης αθλητικής εκδήλωσης στο Τόκιο, κυκλοφορεί με περιοδικό 52 σελίδων

αφιερωμένο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο οποίο μεταξύ άλλων υπάρχει μια σειρά συνεντεύξεων με κορυφαία αθλητικά ονόματα:  Πύρρος Δήμας, Λευτέρης Πετρούνιας, Κατερίνα Στεφανίδη, Άννα Κορακάκη, Μίλτος Τεντόγλου, Άννα Ντουντουνάκη, Αιμιλία Τσουλφά, Παναγιώτης Γκιώνης, Ευαγγελία Ψαρά

Από τα θέματα ξεχωρίζουν δύο ιστορικές συνεντεύξεις από ένα πλούσιο δημοσιογραφικό αρχείο και επίσης ένα σπουδαίο ρεπορτάζ εκατό και πλέον χρόνων!

Συγκεκριμένα, στις σελίδες του περιοδικού θα βρούμε:

** Ο Βασίλης Σκουντής γράφει για το πώς ΔΕΝ πήγε στους Ολυμπιακούς η Εθνική μπάσκετ και το πώς πάει για  16η φορά η εθνική πόλο.

** Ο Βασίλης Γαλούπης θυμάται τις μαύρες στιγμές και γράφει για τη μάχη του ντόπινγκ.

** Πληροφορίες για τους υποψήφιους πρωταγωνιστές, τις μεγάλες μορφές, τις εγκαταστάσεις των αγώνων, αλλά και τις αντιρρήσεις των κατοίκων του Τόκιο.

** Δύο σπάνιες συνεντεύξεις του Δημητρίου Βικέλα από την εφημερίδα Εστία δύο χρόνια πριν γίνουν οι πρώτοι Ολυμπιακοί στην Αθήνα το 1896.

** Ρεπορτάζ της Εστίας στο σπίτι του Σπύρου Λούη στο Μαρούσι λίγες μέρες μετά τον θρίαμβό του στον Μαραθώνιο.