Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

Το επίπεδο ενημέρωσης των καναλιών

Αυτή ΕΔΕ άργησε να διαταχθεί. Ο Σταύρος Μπαλάσκας έχει αναδειχθεί στη συνδικαλιστική του θέση προκειμένου να εκπροσωπεί τους αστυνομικούς και όχι να μιλάει στα Μέσα σαν εκπρόσωπος της Αστυνομίας που δίνει πληροφορίες επί παντός. Ένας εκπρόσωπος που ξαμολάει στα κανάλια –τα τηλεοπτικά και τα ραδιοφωνικά– από γραφικές ελαφρότητες έως επικίνδυνες αναφορές, όπως η τελευταία που προκάλεσε την ΕΔΕ. Δίκην ποινικολόγου ο συνδικαλιστής αστυνομικός αποφάνθηκε για τον δολοφόνο τής δύσμοιρης κοπέλας ότι:

«Είναι βλάκας. Εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του εάν ήταν ατυχές γεγονός μέσα στον θυμό του, δηλαδή αν τα έχασε και τρελάθηκε, εάν έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία, δεν θα πήγαινε ούτε τέσσερα χρόνια φυλακή. Γιατί θα πήγαινε εν βρασμώ ψυχής σε ενδοοικογενειακό καβγά, χωρίς να το θέλει εκείνη τη στιγμή, και υπάρχει πρώην έντιμος βίος. Θα πήγαινε 5-6 χρόνια φυλακή. Είναι ένα νέο παιδί, η ζωή του καταστράφηκε».

«Βλάκας» ο φονιάς, ευφυής ο Μπαλάσκας που έχει κάνει τα κανάλια να παίρνουν σειρά για να τον παρουσιάζουν πρωί, μεσημέρι, απόγευμα και βράδυ. Κάτι που δείχνει το επίπεδο ενημέρωσης αυτών των καναλιών. Τα οποία δεν σέβονται ούτε τον εαυτό τους ούτε το κοινό τους όταν δίνουν βήμα, άλλοτε για ελαφρότητες και άλλοτε για να μάθετε πώς μπορείτε να καθαρίσετε με τέσσερα χρονάκια, αν τύχει και σκοτώσετε από θυμό τη γυναίκα σας...