Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Έκθεση κόμικς: «Τραβάτε με κι ας κλαίω»

Με χρώματα, σχέδια και σκίτσα μετά από πολύ καιρό γέμισε η έκθεση κόμικς που βρίσκεται σε εξέλιξη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με την προσέλευση του κόσμου να είναι αρκετά ικανοποιητική, αφού όπως τονίζουν οι καλλιτέχνες, αυτή η επαφή με το κοινό είχε λείψει σε όλους. Η έκθεση με τον ευφάνταστο τίτλο «Τραβάτε με κι ας κλαίω» που διοργανώνεται για δεύτερη φορά άρχισε στις 11 το πρωί της Κυριακής και θα συνεχιστεί έως το βράδυ. Είναι η πρώτη έκθεση κόμικς που διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη μετά το πέρας της καραντίνας, την ώρα που μεγαλύτερες διοργανώσεις ακυρώθηκαν και αναβλήθηκαν λόγω των έκτακτων υγειονομικών συνθηκών.
«Η κίνηση πηγαίνει πολύ καλά, έχει λιακάδα, κόσμο, μπίρα, καφέ. Μας είχε λείψει πολύ αυτό. Η επαφή με τον κόσμο. Αν δεν υπάρχει αυτή η επαφή με τον κόσμο χάνεις πολλά. Και είναι και μια τονωτική ένεση πολύ μεγάλη και το είχαμε ανάγκη. Έχουμε σχεδόν δύο χρόνια χωρίς φεστιβάλ. Το διάστημα της καραντίνας ήταν δημιουργικό αλλά δύσκολό», αναφέρει στο ThessToday.gr ο Κλήμης Κεραμιτσόπουλος, δημιουργός κόμικ και άνεργος όπως αναφέρει σαρκαστικά. 

**Διαβάστε εδώ ολόκληρο το ρεπορτάζ (άλλες δηλώσεις, ονόματα συμμετεχόντων) της Ελίνας Τουκουσμπαλίδου στο thesstoday.gr και δείτε φωτογραφίες της έκθεσης με τα εκθέματα.