Παρασκευή, 7 Μαΐου 2021

Νυχτερινό τοκ σόου στο Open με Ιεροκλή και τη... γιαγιά του

Στον σκληρό τηλεοπτικό ανταγωνισμό το Open μπαίνει με ένα ενδιαφέρον, όπως περιγράφεται, «τοκ σόου, λέιτ νάιτ». Το κανάλι ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη και τη (θρυλική) γιαγιά του! Οι «δυο» τους θα υποδέχονται «ξεχωριστούς καλεσμένου σε μια συζήτηση βασισμένη στο χιούμορ». Σε δελτίο Τύπου που λάβαμε δεν αναφέρεται πότε αρχίζει  το «Δε Γκρανμάδερ», παρά μόνο ότι «έρχεται κάθε εβδομάδα στο Open». Διαβάζουμε:«Ένα απολαυστικό “τοκ σόου – λέιτ νάιτ” έρχεται στο OPEN, με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη να υποδέχεται κάθε εβδομάδα έναν ξεχωριστό καλεσμένο στο στούντιο σε μια συζήτηση χωρίς όρια. 

Τον Ιεροκλή καθοδηγεί, συμβουλεύει, σκηνοθετεί, καταπιέζει και ενίοτε τον βοηθάει στην παρουσίαση, η αγαπημένη του (μας) γιαγιά, παρεμβαίνοντας στη συζήτηση είτε από το μάστερ κοντρόλ, το οποίο απολύτως ελέγχει, είτε εισβάλλοντας στο πλατό. Η γιαγιά του Ιεροκλή, 30 χρόνια γηραιότερη από τότε που πρωτοεμφανίστηκε στη σκηνή, είναι ένας από τους ελληνικούς alter ego χαρακτήρες που αγαπήθηκε ιδιαίτερα στο χώρο του θεάματος.

Αυτή όμως ειδικά η γιαγιά και οι περιπέτειες της, έχουν χιλιάδες “βίους” στο “γιου τουμπ” και όπως είναι γνωστό σε όλους, είναι από τις πιο σημαντικές “ ινφλουέζνερς” στη χώρα . Ο Ιεροκλής παρέα με την γιαγιά θα υποδέχονται κάθε εβδομάδα στο OPEN τους πιο ξεχωριστούς καλεσμένους, σε μια συζήτηση βασισμένη στο χιούμορ και την αλήθεια. “ΔΕ ΓΚΡΑΝΜΑΔΕΡ”: Ένα ξεχωριστό “τοκ σόου”, με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη έρχεται κάθε εβδομάδα στο OPEN».