Τρίτη 18 Μαΐου 2021

Μεταγλωττισμένο για το ρωσόφωνο κοινό «Το Κόκκινο Ποτάμι»

To OPEN τιμά την 19η Μαΐου και τα αθώα θύματα του Ποντιακού Ελληνισμού 

Το ΟΡΕΝ, με συνέπεια, κάθε χρόνο, τιμά την 19η Μαΐου, Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των αθώων Ελλήνων του Πόντου. Ημερομηνία που έχει μείνει ανεξίτηλα γραμμένη στην ψυχή του ανά τον κόσμο Ποντιακού Ελληνισμού. Στο πλαίσιο αυτό έχει προγραμματιστεί να μεταδοθεί ειδικά διαμορφωμένο περιεχόμενο, θυμίζοντας πως η μνήμη των θυμάτων παραμένει ζωντανή στο διάβα του χρόνου και το σύνθημα «Δεν ξεχνούμε» ακούγεται ακόμα ηχηρό.

Η επιτυχημένη σειρά «Το Κόκκινο Ποτάμι» θα μεταδοθεί υπό τη μορφή τεσσάρων τηλεταινιών, αρχή γενομένης από τη Δευτέρα το βράδυ, στις 21:00 και κάθε βράδυ την ίδια ώρα έως και τις 20/5, ενώ ανήμερα της μαύρης επετείου, στις 14:00, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και ο Λάμπης Ταγματάρχης παρουσιάζουν την εκπομπή «353.000 αθώα θύματα! Δεν ξεχνούμε!». 

Επιπλέον, το OPEN δίνει τη δυνατότητα στο ρωσόφωνο κοινό να παρακολουθήσει μεταγλωττισμένο το σύνολο της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι», μέσω του YouTube channel του OPEN. Το υλικό θα είναι στον αέρα την Τετάρτη 19/5, στις 16:00. Το OPEN δεν ξεχνά και αποτίει φόρο τιμής στα 353.000 αθώα θύματα, ταξιδεύοντάς μας πίσω στον χρόνο και στην πολύπαθη Ιστορία μας και κρατώντας αναμμένο το κερί της Μνήμης.

**Το κείμενο είναι από δελτίο Τύπου που λάβαμε.