Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

Κούγιας από πλουτώνιο...

ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ... ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 

«Όνειρο» ήταν οι ανακοινώσεις Κούγια (θύελλα! τρικυμία!) και Βόλου, στο πλαίσιο του αγώνα που οδήγησε την ΠΑΕ Λάρισα στον υποβιβασμό. Με 3-1 νίκησαν οι Βολιώτες (που έχουν άρωμα Μπέου) τους Λαρισινούς τού

 Κούγια και λίγο μετά άρχισε ο πόλεμος. Η ανακοίνωση του ποινικολόγου (που αυτοπροσδιορίζεται ως φτιαγμένος από πλουτώνιο!) δεν αφήνει κανέναν όρθιο, επιτίθεται κατά παλιών προπονητών του, παλιών ιδιοκτητών της ΠΑΕ, αντίπαλων ομάδων, αντίπαλων ποδοσφαιριστών –χαμός! Το χαμηλό επίπεδο στην ανταλλαγή πυρών φρόντισε να κρατήσει η ανακοίνωση του Βόλου η οποία στόχευσε με ηλικιακό ρατσισμό κατά του ποινικολόγου («η Β Εθνική είναι μια σκληρή περιπέτεια με πολλές και δυνατές συγκινήσεις και παράγοντες από ευπαθείς, λόγω ηλικίας, ομάδες διατρέχουν κινδύνους»). 

Φτιαγμένος από πλουτώνιο... 

Στο δεύτερο υστερόγραφο της ανακοίνωσης Κούγια (που κάνει επανειλημμένα λόγο για «σιχάματα»!) διαβάζουμε: «Μην ξεχνάτε ότι εγώ δεν καταλαβαίνω τίποτα και κανέναν, όλα τα λαμόγια παντός είδους τα έχω για πρωινό, γιατί είμαι από πλουτώνιο και έχω την δύναμη να αποφασίζω ποια θα είναι η ζωή μου και η καθημερινότητα μου».

Η ανακοίνωση-απάντηση του Βόλου, αναφέρει: «Ήταν που ήταν ο γηραλέος ποινικολόγος ήρθε και το κώνειο του υποβιβασμού και τον αποτελείωσε. Η παραληρηματική του ανακοίνωση συνεπώς, φυσικά κατά πάντων, όχι μόνο δεν εκπλήσσει, αλλά μάλλον ήρθε καθυστερημένη (…) Για την μεγάλη και ιστορική ομάδα της Λάρισας που δυστυχεί στα χέρια αυτού του αποτυχημένου παράγοντα τι να πούμε; Σίγουρα της αξίζει πολύ καλύτερη τύχη. Ευχόμαστε καλή λευτεριά…»

«Αποτέλεσμα της τοξικότητας»

Στις βολές κατά της ΠΑΕ για τον υποβιβασμό πήρε μέρος και η Ερασιτεχνική Λάρισα«Στο γήπεδο, που τέτοιες μέρες πριν 14 χρόνια η Α.Ε.Λ. μας κατακτούσε εμφατικά τον τρίτο τίτλο της, ο υποβιβασμός σφραγίστηκε με τον πιο επώδυνο τρόπο. Ήρθε ως νομοτελειακό αποτέλεσμα της τοξικότητας και των παλινωδιών στον τρόπο διοίκησης και στις σχέσεις με το περιβάλλον της».