Δευτέρα, 5 Απριλίου 2021

Γιατί «χάθηκε» ξαφνικά το Your Face Sounds Familiar

ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΙΝΤΙΑΚΑ 

Με επιλογές και συρραφή από προηγούμενες εκπομπές καλύφθηκε αυτή την Κυριακή από τον Αντένα το Your Face Sounds Familiar. Βέβαια, στο τέλος της προηγούμενης εκπομπής είχαν δοθεί ρόλοι στους ηθοποιούς και τραγουδιστές που αναμενόταν να αποδοθούν σήμερα. Αλλά εκπομπή δεν έγινε γιατί μεταξύ των πάρα πολλών τεστ που γίνονται κάθε εβδομάδα, βρέθηκε και ένα θετικόΚαι πέρσι, με την επιδημιακή έκρηξη, το Your Face Sounds Familiar διακόπηκε και ουδέποτε επανήλθε, αντίθετα με άλλες εκπομπές που συνεχίστηκαν μετά από ένα διάστημα διακοπής λόγω λοκντάουν. 
** Δεν είναι δυνατόν γνωστοί τηλεοπτικοί παρουσιαστές, από τους κορυφαίους, να λένε «απόψε το βράδυ». Και τα δύο δεν πάνε ποτέ μαζί. Είτε «απόψε» θα πεις είτε «το βράδυ». 
** Στα σόσιαλ μίντια φαίνονται οι αδυναμίες δημοσιογράφων με «δυνατά» ονόματα. Ορθογραφικά λάθη, λάθη στην στίξη, λάθη στην πληκτρολόγηση. Ενώ θα έπρεπε παντού να είναι άψογοι. Έστω για τα μάτια του κόσμου. 
** Κάθε Σάββατο –μα κάθε Σάββατο!– στο μεσημβρινή ειδησεογραφική εκπομπή τού Παραπολιτικά fm υπάρχει σταθερά ανταπόκριση από την Κορινθία, κάτι που δεν συμβαίνει με άλλες περιοχές. Περίεργο… 
** Τι πάει να πει συνδεόμαστε με «συμμαχικά ραδιόφωνα». Γιατί όχι «συνεργαζόμενα»; Πόλεμο έχουν και μιλάμε για «συμμάχους»;