Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021

Ευτυχισμένοι στον Open με...

...ΤΟ «ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ» ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΠΛΗ ΠΡΩΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΚΗ

Στο Open όταν έχουν πρωτιές στην τηλεθέαση το λένε, το υπογραμμίζουν και είναι ευτυχισμένοι. Μερικές από τις εκπομπές του είναι ανταγωνιστικές και κινούνται σε αξιοσημείωτα επίπεδα. Ανάμεσά τους το «Ευτυχείτε», με την Κατερίνα Καινούργιου, που εκτιμήθηκε περισσότερο όταν τα «είπε» (τα «έχωσε» στην καθομιλουμένη) στον Αλέξη Κούγια όπως ουδείςάλλος. Πολύ συχνές και οι πρωτιές του Ράδιο Αρβύλα και του Βυνιλίου, με τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του. Με δύο δελτία Τύπου το Ανοικτό Κανάλη υπογραμμίζει αυτές τις επιτυχίες. Να τι αναφέρουν τα κείμενα που λάβαμε:    

**Η πρωινή καθημερινή εκπομπή του OPEN «Ευτυχείτε!», με την Κατερίνα Καινούργιου, αυξάνει κάθε μήνα τα ποσοστά της στους πίνακες τηλεθέασης και κερδίζει και τον Απρίλιο την μάχη της τηλεθέασης στις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές, τερματίζοντας στην πρώτη θέση τόσο στο σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό. Η εκπομπή που παραμένει πρώτη από την αρχή της χρονιάς στο δυναμικό κοινό 18-54 σημείωσε για το μήνα Απρίλιο μέσο όρο τηλεθέασης 16,1% , με 3,7 μονάδες διαφορά από τον ανταγωνισμό, ενώ πρώτη ήρθε και στο σύνολο των τηλεθεατών με μέσο όρο τηλεθέασης 15,9% . Πρωτιά για το «Ευτυχείτε!» και στα ανδρικά αλλά και στα γυναικεία κοινά 25-44 με μέσο όρο τηλεθέασης 14,8 % και 14,9% αντίστοιχα. «Ευτυχείτε!» με την Κατερίνα Καινούργιου και το πιο πλούσιο πρωινό! 

** Πρώτα σε τηλεθέαση και τον Απρίλιο το ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ και το ΒΙΝΥΛΙΟ τoυ OPEN. Για έναν ακόμα μήνα οι εκπομπές του Αντώνη Κανάκη στο OPEN κατέκτησαν την κορυφή της τηλεθέασης στην ώρα μετάδοσής τους. Το ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ σημείωσε 19,1% μέσο όρο τηλεθέασης στα δυναμικά κοινά 18-54 ενώ πάνω από 1.150.000 τηλεθεατές συντονίζονται καθημερινά έστω και για ένα λεπτό για να παρακολουθήσουν το διαφορετικό σατυρικό δελτίο ειδήσεων. Τα τρελά πάρτι του φετινού ΒΙΝΥΛΙΟΥ, έφεραν την εκπομπή πρώτη σε τηλεθέαση και τον Απρίλιο με μέσο όρο 19% στα δυναμικά κοινά 18-54, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο τα ποσοστά της από τον προηγούμενο μήνα Μάρτιο. Οι τηλεθεατές αγκάλιασαν το ΒΙΝΥΛΙΟ, κατακλύζοντας την εκπομπή με το χειροποίητο οπτικοακουστικό υλικό που στέλνουν. Κάθε εβδομάδα πάνω από 1.820.000 τηλεθεατές περνούν κατά μέσο όρο από τα πάρτι του ΒΙΝΥΛΙΟΥ έστω και για ένα λεπτό.