Δευτέρα, 26 Απριλίου 2021

Το Open για τη συνεργασία με την εταιρία τού Κοκλώνη

Κάτι ακουγόταν από καιρό, αλλά ξεκάθαρα η είδηση έσκασε το προηγούμενο Σάββατο και προβλήθηκε, κυρίως από το διαδίκτυο, ως «τηλεοπτική βόμβα»: Ο Νίκος Κοκλώνης εκτός Open, έλεγαν τα δημοσιεύματα. Αρχικά η πληροφορία ανέφερε ότι αυτό γίνεται με απόφαση του παρουσιαστή και επιχειρηματία που ήταν δυσαρεστημένος με το κανάλι και είχε ενημερώσει σχετικά την οικογένεια Σαββίδη. Ακολούθως αναφερόταν ότι η διακοπή της συνεργασίας γίνεται με απόφαση του Δ.Σ. του Open. Σε κάθε περίπτωση γινόταν λόγος για διακοπή των παραγωγών της Barking Well Media και, ιδιαίτερα, του Just the 2 of us, το οποίο ο Κοκλώνης ετοίμαζε πλέον για άλλη τηλεοπτική στέγη.

Το βράδυ της Δευτέρας (λάβαμε το σχετικό μέιλ στις 8:20 μ.μ.) το κανάλι με δελτίο Τύπου ανακοίνωσε ότι είναι «ψευδείς και ανυπόστατες» οι αναφορές στον Τύπο ότι τέθηκε θέμα διακοπής της συνεργασίας με την εταιρία του Κοκλώνη από το Δ.Σ. Επί της ουσίας, δηλαδή, δεν διαψεύδει ό,τι άλλο αναφερόταν στα δημοσιεύματα, αλλά ότι δεν πρόκειται για απόφαση του καναλιού. Η ανακοίνωση είναι λιτή και δεν διαφωτίζει για το αν θα συνεχιστούν ή όχι οι εκπομπές της Barking Well Media στο Open. Αναφέρει τα εξής:

«Σε συνέχεια ψευδών και ανυπόστατων αναφορών στον Τύπο, που διακινούνται τις τελευταίες ημέρες, ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN καθιστά σαφές πως ουδέποτε τέθηκε στο Διοικητικό του Συμβούλιο θέμα διακοπής της συνεργασίας με την Barking Well Media, δεδομένου ότι η διαχείριση των συμβάσεων που έχουν ανατεθεί σε εξωτερικούς παραγωγούς δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες του Διοικητικού Συμβουλίου».