Παρασκευή, 2 Απριλίου 2021

Πόσο ανέβηκε (εντυπωσιακά) το ethnos.gr που αναγγέλλει ενίσχυση

Σε μια χρονική περίοδο που αποτελεί ορόσημο για την ανθρωπότητα, τo ethnos.gr καθιερώνεται στη συνείδηση του αναγνωστικού κοινού ως η βασική πηγή για αξιόπιστη, έγκαιρη και διαρκή ενημέρωση. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Google Analytics, το πρώτο τρίμηνο του 2021 το ethnos.gr είχε 70.285.381 επισκέψεις (sessions), σημειώνοντας αύξηση κατά 57% συγκριτικά με το αντίστοιχο α’ τρίμηνο του 2020! Η διαρκώς ανοδική πορεία του https://www.ethnos.gr πιστοποιείται και από τα παρακάτω νούμερα, σε σύγκριση με τα αντίστοιχα που σημείωσε το α’ τρίμηνο της περσινής χρονιάς:

-Αύξηση κατά 33% σε unique visitors
-Αύξηση κατά 29% σε pageviews
-Αύξηση 11% σε new users

Για το προσεχές χρονικό διάστημα, το ethnos.gr επενδύει στην περαιτέρω ενίσχυση του δημοσιογραφικού περιεχομένου και στην τόνωση της διαδραστικότητας, μέσω ενεργειών που πραγματοποιούνται, σε συνδυασμό με τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί.

Η επιτυχία του ethnos.gr αποτελεί την επιβράβευση της μακρόπνοης στρατηγικής του Open Digital Group για επένδυση στην τεχνολογία και την καινοτομία μέσω της δημιουργίας και της ανάπτυξης ψηφιακών Μέσων.

** Το κείμενο και το γράφημα που ακολουθεί είναι από δελτίο Τύπου που λάβαμε.|