Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021

Από «Με την υπογραφή της Νανάς Παλαιτσάκη» στο….

…(αυστηρό) «Γιατί κρίνουμε την εξουσία, όποια και αν είναι» 

**Το έβδομο φύλλο των Αποκαλυπτικών, αυτής της Κυριακής, ήταν και το πρώτο χωρίς τη Νανά Παλαιτσάκη στη δημοσιογραφική τους κορυφή. Φυσικά άλλαξε και το μότο που από την πρώτη έκδοση συνόδευε το λογότυπό της. Έτσι, το «Με την υπογραφή της Νανάς Παλαιτσάκη» αντικαταστάθηκε από το αυστηρό «Γιατί κρίνουμε την εξουσία, όποια και αν είναι».
** Το Your Face Sound Familiar επανήλθε το βράδυ της Κυριακής

στον Αντένα ύστερα από απουσία δύο εβδομάδων λόγω κρούσματος κορωνοϊού. Από τους παίκτες απουσίασε ο Λευτέρης Ελευθερίου, τον οποίο χαιρέτησαν από μακριά οι συμπαίκτες τους («Λευτέρη μού λείπεις», φώναξε κάποιος, το επανέλαβαν και άλλοι) και η Μαρία Μπεκατώρου. Του έστειλε φιλιά και ανάγγειλε ότι θα επανέλθει σύντομα.

** Η Ζωή Ρηγοπούλου, πρόκειται, λένε οι πληροφορίες, να είναι ένα από τα νέα πρόσωπα στον επόμενο κύκλο των Άγριων Μελισσών. Μία ακόμα πολύ καλή ηθοποιός στην πολύ καλή τηλεοπτική σειρά.

** Ο Γιώργος Κατσαρός ήταν μία από τις πιο ενδιαφέρουσες –αν όχι η πλέον ενδιαφέρουσα– παρουσιάσεις στο Ενώπιος Ενωπίω της τρέχουσας περιόδου. Ο Νίκος Χατζηνικολάου έκανε αυτή τη φορά σωστή επιλογή μιας σταθερής αξίας. Να δούμε αν τώρα η εκπομπή τού Αντένα, που μετακινήθηκε από τη Δευτέρα στο Σάββατο, θα πιάσει και καλά ποσοστά τηλεθέασης.

** Έκανε και μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη ο κ. Κατσαρός. Ότι ο Μίμης Φωτόπουλος λίγο πριν φύγει από τη ζωή του έδωσε περίπου τριάντα στίχους του –οκτάστιχοι όλοι, όπως είπε. Ήδη ο μουσικοσυνθέτης έχει έτοιμους τους μισούς και περιμένει την «κανονικότητα» στη ζωή μας για να κυκλοφορήσει τη δουλειά του. Πολυτάλαντος ο Φωτόπουλος –που πέρα από ηθοποιός, ήταν εικαστικός, συγγραφέας και, όπως μάθαμε το Σάββατο, και ποιητής.