Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021

Το κυρίαρχο ρεπορτάζ...

** Στην τηλεόραση ο ανώνυμος πολίτης είναι το απαραίτητο αλατοπίπερο στα ρεπορτάζ. Τα οποία αν δεν βρίσκουν κάποιον που έχει κάτι να πει, βολεύονται σε έναν που δεν έχει τίποτα να πει! Έτσι, στο ρεπορτάζ για την επίθεση με επίθεμα καυστικού υγρού σε 25χρονη στην Κυψέλη, μία «μάρτυρας» που ρωτήθηκε από τον ρεπόρτερ απάντησε «εγώ το έμαθα από την αστυνομία που μας ρωτούσε αν ξέραμε κάτι» και ένας άλλος δήλωσε: «Δεν είδαμε τίποτα». 
** Ένα από τα κυρίαρχα ρεπορτάζ των ημερών σε εφημερίδες, τηλεόραση, ραδιόφωνο και διαδίκτυο είναι αν θα κάνουμε Πάσχα στο χωριό. Η πιο σοβαρή αγωνία του Έλληνα –ή, τουλάχιστον, μιας μερίδας Ελλήνων. Πέρσι τέτοιο καιρό, πάντως, το θέμα είχε λυθεί: «Πάσχα στο χωριό μόνο με εκκαθαριστικό». Φέτος είμαστε στο «Πού και πώς». Και στο εάν...
** Έχεις τη μεγάλη διάκριση στην καριέρα σου ότι υπήρξες πρωταγωνιστής σε ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου. Και μετέχεις σε ριάλιτι, προφανώς για οικονομικούς λόγους, αλλά φτάνεις στο σημεία να τσακώνεσαι με «συμπαίκτη» ωρυόμενος και με τις φλέβες στο λαιμό έτοιμες να σπάσουν. Και το τρέιλερ να παίζει 2-3 φορές την ώρα. Πώς νιώθεις;
** Με πολύ υλικό επέστρεψε ο Αντώνης Σρόιτερ από το Ντουμπάι και με τις ιστορίες Ελλήνων που μετανάστευσαν στο Εμιράτο. Θα προβληθούν το βράδυ της Πέμπτης, στη 1, στον Alpha. 
** Μεγάλη άνοδο παρουσίασε το βραδινό δελτίου του Αντένα την Τρίτη. Είχε 17,9% στο σύνολο και 19,4% στην ηλικιακή κατηγορία 18-54.