Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021

Νεοσμυρνιώτης τραυμάτισε ξαπλωμένος πέντε αστυνομικούς...

Ο τίτλος στη «Γνώμη» του Μάνου Χωριανόπουλου, στο News247.gr, στάζει ειρωνεία σε δόσεις διάβρωσης: «Νεοσμυρνιώτης τραυμάτισε ξαπλωμένος πέντε αστυνομικούς - Ντροπή του!». Στο άρθρο διαβάζουμε μεταξύ άλλων:

(...) Επειδή η βία και οι προσαγωγές σε οικογένειες και ανθρώπους πιεσμένους από τη ζοφερή πραγματικότητα που όλοι βιώνουμε, δεν κάνουν καλό στην εικόνα της κυβέρνησης, έπρεπε να εφευρεθεί κάτι που να δικαιολογεί την συμπεριφορά των αστυνομικών. Έτσι ανακαλύφθηκε μια "ομάδα 30 ατόμων που τα ξεκίνησε όλα".

Πολλά ΜΜΕ μετέδωσαν την είδηση με τον ίδιο στρογγυλό αριθμό επιτιθέμενων στον τίτλο, διότι παρά τον αιφνιδιασμό της αόρατων επιτιθέμενων, κάποιο όργανο της τάξης, ευτυχώς πρόλαβε να τους μετρήσει με ακρίβεια.

Έτσι από τους "ιπτάμενους αντιεξουσιαστές", περάσαμε στους "αόρατους αντιεξουσιαστές", οι οποίοι σύμφωνα με τη διαρροή, "επιτέθηκαν με πέτρες και ξύλα", στήνοντας ενέδρα.

Από τις φωτογραφίες και τα βίντεο βέβαια, κουκουλοφόρους, πέτρες και ξύλα δεν είδαμε. Αντίθετα είδαμε πολίτες περικυκλωμένους από αστυνομικούς, καθώς και αστυνομικούς να χτυπούν έναν άνδρα πεσμένο, που δεν προέβαλε αντίσταση (...)

Δείτε εδώ ολόκληρο το άρθρο του Μάνου Χωριανόπουλου στο News247.gr.