Κυριακή, 14 Μαρτίου 2021

Καυστικός (πάλι) Καρακούσης

Δεν είναι τόσο συχνές oi κριτικές παρεμβάσεις του Αντώνη  Καρακούση στο twitter για την κυβέρνηση, όσο εκείνες τού Σταμάτη Μαλέλη, για τις οποίες είχε γράψει το μπλογκ τού Harddog εδώ. Είναι όμως καυστικές. Όπως η σημερινή, στην οποία εικάζει ότι «Κάτι σάπιο προφανώς υπάρχει στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας», αναφορικά με τη μη επίταξη ιδιωτικών κλινικών. Σε κάθε περίπτωση οι θέσεις Καρακούση και Μαλέλη δεν είναι ευθυγραμμισμένες με τα Μέσα των οποίων ηγούνται, τoυ ΒΗΜΑτος και του Mega αντιστοίχως. Πιο κάτω η συγκεκριμένη ανάρτηση και μία ακόμα της 11ης Μαρτίου.:    

**«Σε αυτές τις πανδημικές συνθήκες, με τα δημόσια νοσοκομεία γεμάτα και τους ασθενείς να διασωληνώνονται στους διαδρόμους, πως είναι δυνατόν να υπάρχουν ενδοιασμοί για την επίταξη των ιδιωτικών μονάδων υγείας; Κάτι σάπιο προφανώς υπάρχει στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας».

** «Τα κατάφερε η κυβέρνηση, με τις ακαμψίες και τις εμμονές της, να βγάλει τα νιάτα στους δρόμους στην πιο κρίσιμη φάση της πανδημίας. Οταν διεκδικείς την ενότητα και τη συμμετοχή του λαού στην προσπάθεια αντιμετώπισης της υγειονομικής απειλής, χαμηλώνεις, δεν υψώνεις τείχη διαφοράς».