Σάββατο, 20 Μαρτίου 2021

Χατζηνικολάου: «Είναι πραγματικό εξώφυλλο αυτό ή κάποιος τρολάρει;»

ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ...

** Δεν μπορεί να πάρει τα πάνω του το κεντρικό δελτίο του Mega. Την Πέμπτη έπεσε στο 3,6% για το σύνολο των τηλεθεατών και στο 4,2% για το δυναμικό κοινό ηλικίας 18-54.
** Αναρωτήθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου μήπως είναι τρολ το (απίστευτο!) εξώφυλλο του ΒΗΜΑgazino, διαβάζοντας στην εκπομπή του στον

Real fm τον Τύπο της Παρασκευής και συγκεκριμένα το πρωτοσέλιδο της Δημοκρατίας που ανέφερε ότι «Ο Όμιλος Μαρινάκη παρουσιάζει ως ήρωες τον Κυριάκο, τη Γιάννα, την Ούρσουλα και (άσχετους) ξένους ηγέτες». «Δεν ξέρω είναι πραγματικό εξώφυλλο αυτό, θα κυκλοφορήσει, ή κάποιος τρολάρει. Θα δούμε πώς θα κυκλοφορήσει την Κυριακή», είπε. Αλλά ήδη ήταν γνωστό ότι το εξώφυλλο με τις πειραγμένες εικόνες του ’21 είχε διαφημιστεί στο διαδίκτυο από τους ανθρώπους του ένθετου περιοδικού. Και ότι αποσύρθηκε για να γίνει ένα «κανονικό» εξώφυλλο με τους ήρωες του ’21.
** Πόσοι κατασκευαστές πλυντηρίων συστήνουν συγκεκριμένα κανάλια, συγκεκριμένες εκπομπές και συγκεκριμένους παρουσιαστές/παρουσιάστριες για ξέπλυμα αυθεντικών ρεπορτάζ;
** Έχουν αποκατασταθεί οι ισορροπίες και οι αρμονίες στην πρωινή εκπομπή του Real fm των Χουδαλάκη, Καλαμαράκη, Μιχελάκη. Η προσθήκη του τρίτου τής σειράς είχε δώσει την αίσθηση ότι λειτουργούσε αντίρροπα όποτε οι δύο πρώτοι ασκούσαν, όπως πριν, κριτική (και) στην κυβέρνηση. Τις πρώτες μέρες ήταν ολοφάνερη η διάθεση του Μιχελάκη να αντικρούει, αλλά τον τελευταίο καιρό το τρίο λειτουργεί χωρίς διαφωνίες και συχνά με ομοφωνίες σε διάφορα θέματα. Μια μέρα, μάλιστα, ο Γιάννης Μιχελάκης είπε, μα δεν ακούνε εκεί στο υπουργείο; Δεν προσέξαμε σε ποιο ακριβώς υπουργείο αναφερόταν, αλλά μικρή σημασία έχει.
** Η μέθοδος «Τατιάνα¬ στην ανάλυση των βίντεο διδάσκεται στις δημοσιογραφικές σχολές; Θα έπρεπε!