Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2021

Η Εθνική 37,3% στους άνδρες 15-24

Η χθεσινή εκτός έδρας αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας με την Ισπανία στο πλαίσιο των Προκριματικών για το Μουντιάλ 2022, κέρδισε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, φτάνοντας μέχρι και 26% στο σύνολο τηλεθέασης. Ειδικότερα, ο αγώνας που μεταδόθηκε αποκλειστικά για την ελεύθερη τηλεόραση από το ΟΡΕΝ, ήταν η πρώτη επιλογή του ανδρικού κοινού. Σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 37,3% στους Α 15-24, 27,5% στο ανδρικό κοινό 45-64, ενώ στους άνδρες ηλικίας 18-54 σημείωσε μέσο όρο 25%. Τον αγώνα παρακολούθησαν 960.000 τηλεθεατές στο μέσο λεπτό, ενώ 2.625.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν τον αγώνα για έστω ένα λεπτό. 

Απευθείας μετάδοση του φιλικού με την Ονδούρα

Μετά την πολύ καλή εκκίνηση στα European Qualifiers και τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της πανίσχυρης Ισπανίας, η ομάδα του Τζον Φαν’τ Σχιπ θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις της κόντρα σε έναν αντίπαλο που θα της δώσει την ευκαιρία να επιτεθεί, να δημιουργήσει ευκαιρίες και να δοκιμάσει τις δυνάμεις της ενόψει του δεύτερου επίσημου αγώνα, την προσεχή Τετάρτη με αντίπαλο τη Γεωργία

Αυτή την Κυριακή απολαύστε στο OPEN την μονομαχία της ανανεωμένης και ανταγωνιστικής Εθνικής με την Ονδούρα σε περιγραφή Πάνου Βόγλη και ρεπορτάζ Γρηγόρη Ατρείδη, σε απευθείας σύνδεση με το γήπεδο της Τούμπας. Την Κυριακή 28 Μαρτίου 2021 στις 5 το απόγευμα η Εθνική παίζει μπάλα στο OPEN, ζωντανά και αποκλειστικά για την ελεύθερη τηλεόραση.

**Το κείμενο είναι από δύο δελτία Τύπου που λάβαμε.