Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021

Αναστάτωση στον Real fm· το χιονοπάρτι και ο «υπερήρωας»

ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ, ΠΕΡΙΠΟΥ, ΕΠΤΑΩΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Αποδιοργάνωσε το πρόγραμμα του Real fm η έντονη χιονόπτωση. Η αρρυθμία άρχισε από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς το ξημέρωμα της Τρίτης, όταν το ολονύκτιο Ανεμολόγιο του Κωνσταντίνου Λαβίθη, ο οποίος δεν μπόρεσε να φτάσει στο Μαρούσι, αντικαταστάθηκε από έκτακτο πρόγραμμα του δίδυμου που είχε εκπομπή στο διάστημα 9-12 το βράδυ, δηλαδή της Στεφανίας Κασίμη και του Γιώργου Ντουδεσκέα. Αν και βρέθηκαν περίπου ένα επτάωρο στον αέρα (αθροιστικά μαζί με τη δική τους εκπομπή), και ενώ το χιόνι έπεφτε αδιάκοπα και σκέπαζε την ανηφόρα της κηφισιώτικης Λεωφόρου, το έκτακτο μεταμεσονύκτιο πρόγραμμα των δύο είχε παρεΐστική διάθεση, κέφι, πολλή μουσική (χωρίς κατά κανόνα να διακόπτεται ο λόγος των παρουσιαστών, αφού συνήθως μιλούσαν πάνω στα τραγούδια) και μηνύματα ακροατών με ανάλογο πνεύμα. Το πρόγραμμα χαρακτηρίστηκε από τους παρουσιαστές του «χιονοπάρτι» και είχε ηχολήπτη-μουσικό επιμελητή τον Λάσκαρη Αγοραστό

Ποιοι έλειψαν, ποιοι πήγαν…

Κατά τα άλλα στο πρόγραμμα του σταθμού δεν υπήρξε απουσία στο προγραμματισμένο δίωρο 6-8 π.μ. με τους Γιώργο Ψάλτη και Πόπη Χατζηδημητρίου. Αντίθετα, η πολύ πρωινή εκπομπή άρχισε μια ώρα νωρίτερα από το κανονικό, δηλαδή στις 4 π.μ. Το νεοπαγές τρίο των 8-10 π.μ. «έσπασε» τη δεύτερη κιόλας μέρα από τη σύστασή του. Ο Ιωσήφ Καλαμαράκης δεν μπόρεσε να μετακινηθεί απ’ την Καισαριανή στο Μαρούσι, όπου τα γραφεία του Όμιλου, και το πρόγραμμα βγήκε από τον Γιώργο Χουδαλάκη και τον Γιάννη Μιχελάκη, ο οποίος είχε αρχίσει τις εμφανίσεις του στην εκπομπή του Real την προηγούμενη ημέρα (Δευτέρα). 

Στις 10 π.μ. ήρθε η απουσία του Νίκου Χατζηνικολάου (που απουσίασε και το βράδυ από το δελτίο του Αντένα) και έτσι οι Χουδαλάκης-Μιχελάκης επέκτειναν το πρόγραμμά τους κατά μία ώρα, δηλαδή έως τις 11 π.μ. Μια ώρα νωρίτερα από το κανονικό (στις 11) άρχισε το πρόγραμμα των Μάνου Νιφλή-Άκη Παυλόπουλου, αλλά με τον δεύτερο να φτάνει καθυστερημένος στο στούντιο.

Το μεσημβρινό μαγκαζίνο (Γιάννης Παπαδόπουλος) βγήκε κανονικά στις 3 μ.μ. Ακολούθησε στις 4 μ.μ. ο Γιώργος Κολοκοτρώνης, αλλά απουσίασε στη δική του ώρα ο Γιώργος Γεωργίου.
Το δίδυμο των 7-9 μ.μ. με τους Νίκο Μπογιόπουλο και Μανώλη Κοττάκη «έσπασε» καθώς δεν μπόρεσε να φτάσει στον σταθμό ο δεύτερος. Έτσι, ο Μπογιόπουλος έβγαλε το πρόγραμμα (έκτακτο ενημερωτικό το χαρακτήρισε) με τη συνδρομή του Παύλου Παπαδημητρίου.

Ο «υπερήρωας ταξιτζής»!

Στις 9 το βράδυ ξανάπιασε δουλειά στα μικρόφωνα του Real το ακούραστο δίδυμο της προηγούμενης βραδιάς, των Γιώργου Ντουδεσκέα και Στεφανίας Κασίμη. Στην αρχή της εκπομπής αναφέρθηκαν για λίγο στον τρόπο της αναχώρησής τους, στις 4 το προηγούμενο πρωί. Τους μετέφερε σπίτια τους ένας οδηγός ταξί, ένας «υπερήρωας» όπως τον χαρακτήρισαν. «Έσκαβε τον δρόμο για να προχωρήσει», είπε η Στεφανία Κασίμη που τον ευχαρίστησε από καρδιάς τον οδηγό του ταξί για το ρίσκο που πήρε ώστε να τους εξυπηρετήσει. Μάλιστα, ο Γιώργος Ντουδεσκέας χρειάστηκε να περπατήσει από το σημείο που τον άφησε το ταξί ένα χιλιόμετρο, μέσα στο χιόνι, για να φτάσει περίπου στις 5 τα ξημερώματα στο σπίτι του.

Στις 12 τα μεσάνυχτα της Τρίτης επανήλθε ο Κωνσταντίνος Λαβίθης για το ολονύκτιο πρόγραμμά του. Ευχαρίστησε και δημόσια τους συναδέλφους που τον κάλυψαν το προηγούμενο βράδυ και εξήρε τις προσπάθειες του διευθυντή προγράμματος, του Γιάννη Βασιλόπoυλου, που έκανε μεγάλη προσπάθεια για να συντονίσει τους παραγωγούς, ώστε να εξασφαλιστεί η πρόσβασή τους στον σταθμό. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ HARDDOG: