Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

Αινιγματικός Κουρτάκης αλλά και διευκρινιστικός για την «Απογευματινή»

Πέρασε ήδη η μία ημέρα από την αναγγελία του Γιάννη Κουρτάκη ότι «τις επόμενες τρεις ημέρες» θα γίνει μια «αποκάλυψη». Πρόκειται για κάτι δημοσιογραφικό; Για κάτι πολιτικό -ας πούμε η ίδρυση κόμματος που ήδη έγινε γνωστή; (Τράγκας). Τι είναι αυτό για το οποίο «η ιστορία έχει γραφτεί;». Η ανάρτησή του στο Twitter είναι αινιγματική. Γράφει:

«Έρχεται κάτι πολύ μεγάλο και δεν είναι αυτό που διαβάζω τις τελευταίες μέρες δεξιά κι αριστερά. Τις επόμενες τρεις μέρες θα γίνει η σχετική "αποκάλυψη". Γιατί η ιστορία έχει ήδη γραφτεί».

«Δεν βγάζω εφημερίδα»

Από την άλλη μεριά, με νεότερη ανάρτηση το βράδυ της Πέμπτης, απαντά σε δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι κατοχύρωσε τον ιστορικό τίτλο τής «Απογευματινής» και ότι επίκειται η επανέκδοσή της. Γράφει στο Twitter

«Τις τελευταίες ώρες διαβάζω δεξιά κι αριστερά ότι σκοπεύω να εκδώσω νέα εφημερίδα, ότι βλέπω κόσμο, ότι κλείνω συμφωνίες και αλλά φοβερά και τρομερά. Απ όσα έχουν "αποκαλυφθεί" δεν ισχύει απολύτως τίποτα. Ούτε νέα εφημερίδα θέλω να εκδώσω, ούτε συναντήσεις πραγματοποιώ».