Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021

Ραδιοφωνική συνέντευξη πλάι σε πόρτα σούπερ μάρκετ με πολλά «εγώ»

Ραδιοφωνική συνέντευξη δίπλα από πόρτα σούπερ μάρκετ έδωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος! Εκεί τον βρήκε το Σάββατο το μεσημέρι παρουσιάστρια του Πολιτικά fm 90,1 και από εκεί μίλησε –κυρίως για τον εαυτό του και πόσο αποφασισμένος είναι για να πάρει την αρχηγία του κόμματος. Σε ερώτημα προς τα πού θα κινείται το ΚΙΝΑΛ, εφόσον αναλάβει την ηγεσία του, προς τα αριστερά ή προς την κεντροδεξιά, είπε ότι δεν καταδέχεται να απαντήσει καθώς στόχος του είναι να μετεξελίξει το κόμμα σε δύναμη εξουσίας. Και ενώ η πόρτα ανοιγόκλεινε, και ο ήχος περνούσε στον ραδιοφωνικό αέρα («τι είναι αυτό που ακούγεται;» ρωτήθηκε από το στούντιο) μας ενημέρωνε ότι ένας κύριος, πελάτης του σούπερ μάρκετ, που περνούσε δίπλα του, του είπε να αναλάβει το κόμμα.

Ο Λοβέρδος μίλησε και για την καθαρότητα στις πολιτικές του θέσεις. Μπορεί, είπε, να διαφωνείς μαζί του, αλλά ξέρεις τις απόψεις του. Αντίθετα, υπάρχουν πολιτικοί, είπε, που μιλάς μαζί τους και «δεν ξέρεις με ποιο κόμμα είναι και τι είναι»! 

Κατά τα άλλα η συνέντευξη λίγο πριν από τα σαββατιάτικα ψώνια είχε πολλά «εγώ». Δεν έφταναν σε πυκνότητα εκείνα του Βενιζέλου, αλλά όσο πλησιάζει η αναμέτρηση για την αρχηγία μπορεί να γίνουν.