Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2021

«Άντε γ@@σου, που θες και ρόλο»! Άντε γ@@τε, που σας εκτιμούσαμε, τέρατα!

Οι καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις –σεξουαλικές εκτροπές και βιαιότητες, ακριβέστερα– αποδεικνύονται η μία πιο άγρια από την άλλη. Και πιο σιχαμένες! Η τελευταία από γυναίκα ηθοποιό στο documentonews.gr είναι από τις πιο βίαιες και αποτρόπαιες που αναφέρονται για ανθρώπους και καλλιτέχνες που τους θεωρούσαμε «καθωσπρέπει», τους παρακολουθούσαμε με ενδιαφέρον, τους χειροκροτούσαμε, τους ανεβάζαμε σε βάθρα υψηλής καλλιτεχνικής εκτίμησης. Διαβάζουμε τα εξής ανατριχιαστικά για τον ηθοποιό περιωπής και σκηνοθέτη, τον οποίο η παθούσα συνάντησε προκειμένου να συζητήσουν για το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας και ενός ρόλου:

«{…} Απ’ τον φάρο του Ψυχικού όμως, και αντί να στρίψει δεξιά για τη Λεωφόρο Μεσογείων, όπου του είπα ότι μένω, εκείνος έστριψε αριστερά και μπήκε σε δρόμους του παλαιού Ψυχικού που οδηγούν σε αδιέξοδο. Πάτησε το κεντρικό κλείδωμα και άρχισε να απλώνει το χέρι του πάνω μου και να μου σηκώνει το φόρεμα. Του άρπαξα τα χέρια και του είπα να σταματήσει. “Κόφτο! Θα σε βγάλω στα κανάλια”. Γέλαγε και χαϊδευόταν! “Τα @@ θα μου κλάσουν τα κανάλια!”, είπε. Τον έβλεπα να ξεφεύγει. Άνοιξε το παντελόνι και άρχισε να αυνανίζεται. Είχε ιδρώσει και ήταν απαίσιος! Του φώναζα να ανοίξει τις πόρτες. Με έπιασε από το σβέρκο και με τράβηξε πάνω του {…}

{…} Χτυπιόμουν! Χέρια… πόδια... γόνατα… αγκώνες… Υστερία. Σοκ. Κρίση! Στην αρχή του άρεσε. Έβαζε περισσότερη δύναμη και πόθο. ‘Πάρτον ! Πάρτον στο στόμα’, μου έλεγε σχεδόν αυτιστικά. Μετά από λίγα λεπτά και αφού είχε δίπλα του ένα αγρίμι, άνοιξε την πόρτα και με πέταξε έξω απ το αυτοκίνητο. Έπεσα με τα γόνατα. ‘Άντε γαμήσου!.. που θες και ρόλο!’, με ‘έφτυσε’»

Άντε γ@@τε, που σας εκτιμούσαμε, τέρατα!