Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021

Πώς η διακοπή ρεύματος στην Ελλάδα έπληξε τον Μπιλ Γκέιτς!

Tο ανοίγεις, το διαβάζεις, και ανοίγει η καρδιά σου. «Το Βατράχι» έχει πολύ χιούμορ, πολύ γρήγορα αντανακλαστικά στην επικαιρότητα και πολλή εξυπνάδα στα κείμενά του. Το κυριότερο απ’ όλα: ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ! Είναι αποκαλυπτικό και οι αποκλειστικότητές του από τη μια συγκλονίζουν και από τη άλλη δικαιώνουν όσους σκέπτονται πονηρά και βλέπουν κρυμμένες αλήθειες πίσω από τα γεγονότα. Όπως δικαίωσε όλους εκείνους που έχουν τη βεβαιότητα ότι πίσω από την πανδημία βρίσκεται μια παγκόσμια συνωμοσία, με ενορχηστρωτές την Μπιλ Γκέιτς και τον Τζορτζ Σόρος. Το τελευταίο ρεπορτάζ του tovatraxi.com αποκαλύπτει ότι με τη διακοπή ρεύματος στη Ελλάδα ο Γκέιτς «έχασε τη δυνατότητα να ελέγξει χιλιάδες Έλληνες». Ο πληροφορίες του σάιτ αναφέρουν ότι «κατά την διάρκεια του πρόσφατου μπλακάουτ ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Microsoft αδυνατούσε να τηλεκατευθύνει χιλιάδες Έλληνες μέσω των τηλεφωνικών δικτύων κινητής τηλεφωνίας λόγω των προβλημάτων στη λειτουργία τους, αλλά και επειδή πολλά κινητά και λάπτοπ έμειναν από μπαταρία». 

Αλλά δεν ήταν μόνο αυτή η ζημιά που προκάλεσε η ελληνική χιονόπτωση στον Μπιλ Γκέιτς. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο ίδιος «αντιμετώπισε επίσης προβλήματα πρόσβασης σε πολίτες που έχουν εμβολιαστεί πρόσφατα, αφού προϋπόθεση για την λειτουργία των τσιπακίων που τους έχουν χορηγηθεί είναι το θύμα να έχει σήμα ίντερνετ».

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ έχει τίτλο «Χωρίς τη δυνατότητα να ελέγξει χιλιάδες Έλληνες ο Μπιλ Γκέιτς λόγω του μπλακάουτ» και αν σας ενδιαφέρει θα το βρείτε χωρίς περικοπές εδώ.

Ηλεκτροπληξία των δέντρων
 
Στο tovatraxi.com υπάρχουν ακόμα μοναδικά θέματα. Μερικά από αυτά σε τίτλους:
** Λυπηρό: Εκατοντάδες δέντρα έπαθαν ηλεκτροπληξία τις τελευταίες μέρες αλλά κανείς από τα ΜΜΕ δεν ασχολήθηκε.
**Να’ρθει σε μένα ο Τσιτσιπάς να του μάθω δυο πραγματάκια, λέει Έλληνας ρακετάς
** ΕΜΥ για καιρικά φαινόμενα: Με αλυσίδες θα πρέπει να εξοπλίσουν τα ποδήλατά τους όσοι πρωθυπουργοί θέλουν να κινηθούν την Κυριακή στην Πάρνηθα.
** Εντυπωσιασμένη η χώρα από την πρωτοτυπία άνδρα που έβαλε χιονάνθρωπο στο καπό του αυτοκινήτου του.
** Δύναμη ψυχής: Συγκλονίζουν οι ιστορίες Αθηναίων που πήγαν μέχρι το περίπτερο μέσα στη χιονοθύελλα.

Περισσότερα εδώ, στο tovatraxi.com που προσφέρει «ποιοτική παραπληροφόρηση από το 1867».