Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021

Όλοι οι συντελεστές μιας εκπομπής που φτιάχνεται με ενθουσιασμό και μεράκι

Το «Τώρα ό,τι συμβαίνει» είναι από τις εκπομπές για τις οποίες το Open συχνά πανηγυρίζει για τις καλές επιδόσεις τους στην τηλεθέαση. Πρόκειται για μια πολύ πρωινή εκπομπή τού Σαββατοκύριακου, την οποία ετοιμάζουν με πολύ μεράκι η Φαίη Μαυραγάνη και οι συνεργάτες . Ένας εξ αυτών, ο (εκ του αθλητικού ρεπορτάζ προερχόμενος) Γιώργος Σπανουδάκης (στη φωτό με την παρουσιάστρια εν ώρα παρουσίασης), έκανε στο fb την παρακάτω, γεμάτη ενθουσιασμό για τη δουλειά τους, ανάρτηση, η οποία δείχνει και τη ζέση της ομάδας τού «Τώρα  ό,τι συμβαίνει». Ο Γ.Σπ. παρουσιάζει έναν προς έναν τους συντελεστές της εκπομπής, φυσικά όχι μόνο εκείνους που βγαίνουν στο «γυαλί»: 

«Με δύο πρωτιές στους πίνακες τηλεθέασης το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Ιανουαρίου, με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, αλλά πάνω απ' όλα θετική διάθεση το "Τώρα ό,τι συμβαίνει..." με την ΦΑΙΗ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ στο OPEN beyond συνεχίζει και το 2021.
Η πολιτική, η οικονομία και η υγεία παραμένουν σε πρώτο πλάνο, αλλά οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ απ' όλες τις γωνιές της Ελλάδας και του πλανήτη διανθίζουν την εκπομπή με νότες αισιοδοξίας και προσφέρουν πολλά χαμόγελα.
Η τηλεθέαση την Κυριακή 10 Ιανουαρίου στο δυναμικό κοινό
OPEN - ΤΩΡΑ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ 19,7%
Mega - MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 12,1%
ΣΚΑΪ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ Γ.ΑΥΤΙΑ 9,2%
Ant1 - ΠΡΩΙΝΟΙ ΤΥΠΟΙ 6%
ΕΡΤ1 - ΕΡΤ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 4,3%

Τα νούμερα τηλεθέασης είναι ένα μικρό κομμάτι της σπουδαίας δουλειάς που κάνει όλη η ομάδα, με την αρχισυντάκτριά μας ΜΑΡΙΑ ΑΧΟΥΛΙΑ, τον σκηνοθέτη μας ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ, τον κορυφαίο οικονομικό συντάκτη ΚΩΣΤΗ ΠΛΑΝΤΖΟ, την υπεύθυνη καλεσμένων ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΟΥΛΑΝΗ, την ρεπόρτερ παντός καιρού ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΕΠΠΑ, την σπουδαία μπαλαντέρ ΝΤΕΜΗ ΝΤΑΒΑΡΗ, την expert των διεθνών ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΟΥΖΑ και τον sports-viral ΓΙΩΡΓΟ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ.
Στο πλευρό μας πάντα η πανίσχυρη δημοσιογραφική ομάδα της Θεσσαλονίκης με τους Αναστασία Αργυριάδου και Άρη Κουτσιούκη.
Φυσικά όλα αυτά θα ήταν "ιδέα" εάν δεν είχαμε τους κορυφαίους τεχνικούς, μοντέρ, ηχολήπτες και οπερατέρ!»

(Η σελίδα του Harddog στο facebook είναι εδώ για «Μου αρέσει», αν φυσικά σας αρέσει, ή για «Ακολουθήστε»)