Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2020

Ένας άντρας έτοιμος για όλα

ΟΤΑΝ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙΣ ΤΡΑΒΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΟΥ

Ένας άντρας και μια γυναίκα συναντιούνται στο τηλεοπτικό στούντιο, περίπου 20 χρόνια μετά την πρώτη τους, απρόοπτη, γνωριμία. Εκείνος, τότε, πρωταγωνιστής σε παράσταση που χαλούσε κόσμο, ιδιαίτερα ανάμεσα στον γυναικόκοσμο γιατί

υπήρχε λόγος: έξι άνδρες εμφανίζονταν στην σκηνή εντελώς γυμνοί… Εκείνη ηθοποιός, όχι τόσο γνωστή όσο σήμερα. Εκείνος ανερχόμενος ζεν πρεμιέ. Στην τωρινή συνάντησή τους για κοινή τηλεοπτική εμφάνιση τη ρωτάει αν θυμάται πώς γνωρίστηκαν. Θυμάσαι; Δεν θυμόταν ακριβώς το πού και ανέλαβε να φρεσκάρει τη μνήμη της μπροστά στις κάμερες. Ήταν έξω από το θέατρο όπου εκείνος έπαιζε και εκείνη είχε πάει  ως θεατής. Της εξηγεί: 

«Ήμασταν έξω από το θέατρο Πόρτα, όπου έπαιζα στο “Άντρες έτοιμοι για όλα”. Ανέβηκα στη μηχανή και σε βλέπω και μου λες “συγχαρητήρια, είδα την παράσταση, μπράβο σου”. Εγώ δεν σε ήξερα, δεν σε είχα δει ποτέ. Και λέω ποια είσαι εσύ; Και μου λες η Κατερίνα Διδασκάλου, είμαι ηθοποιός… Και αυθόρμητα σου λέω, έλα να πάμε μια βόλτα με τη μηχανή. Και μου λες όχι πρέπει να φύγω, πολύ κυρία, πολύ ευγενική. Γέλαγες. Εγώ επέμεινα, προφανώς είχε ανέβει και λίγο η θερμοκρασία μου και σε τραβάω από το χέρι, επέμεινα, και σου λέω έλα στη μηχανή μου να πάμε βόλτα. Σε φλέρταρα! Ήθελα να σε… απαγάγω. Με τρέλανες! Εγώ σε τραβούσα, εσύ αντιστεκόσουν. Και μου έλεγες “άσε με, είμαι παντρεμένη, έχω παιδιά, άσε με”. Ήταν από τις πιο ενδιαφέρουσες απορρίψεις, γιατί έχω φάει κι άλλες, από γυναίκες που είχα ποτέ. Με απέρριψες με πολύ ωραίο τρόπο και με ιδιαίτερη ευγένεια». 

Πρωταγωνιστής, και αφηγητής, του περιστατικού ο Γιώργος Χρανιώτης, ο άντρας με τη μασίφ αυτοπεποίθηση που κάνει φλερτ τραβώντας μια άγνωστή του γυναίκα από το χέρι για να ανέβει στη μηχανή του –το έκανε «με ένα όριο και με παιδικό τρόπο», όπως διευκρίνισε. Η «Άσε με, είμαι παντρεμένη, έχω παιδιά» κυρία, ήταν η διάσημη και ιδιαίτερα δημοφιλής σήμερα, Κατερίνα Διδασκάλου. Η συνάντησή τους (και η συνακόλουθη αποκάλυψη) έγινε στην εκπομπή «Σημείο συνάντησης» της ΕΡΤ. Όπου ο κυρία Διδασκάλου βρήκε τον Χρανιώτη «ένδοξα τρελό» και σε εκείνο το περιστατικό «πολύ κύριο, πολύ ευγενή»!  

Ο «Άνδρας έτοιμος για όλα», πάντως (του οποίου στο περιστατικό «είχε ανέβει η θερμοκρασία»), της είπε ότι αφού «ήσουν ερωτευμένη με τον άντρα σου, συγχωρείσαι». Αλλιώς, ασυγχώρητη! Που δεν ανέβηκε στη μηχανή…