Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2020

Ο καθηγητής Ιωαννίδης ακύρωσε εμφάνισή του στoν Real fm

Ο καθηγητής Γιάννης Ιωννίδης είναι ο επιστήμονας που επικαλούνται οι αρνητές των μέτρων κατά του κορωναϊού και οι οποίοι, με αποσπασματικές και αυθαίρετες ερμηνείες, αποκτούν επιστημοφανές  περιτύλιγμα για τις θεωρίες που αναπτύσσουν, αν και αδαείς. Ο άνθρωπος έχει τίτλους, έρευνες, επιστημονικές δημοσιεύσεις και –εξ όλων αυτών– έχει το επιστημονικό και το ηθικό δικαίωμα να εκφέρει την άποψή του, που κατά βάση είναι αντίθετη με την πλειοψηφία των λοιμωξιολόγων παγκοσμίως. 

Όμως, τα όσα λέει διαστρεβλώνονται από τους παντογνώστες και διαχέονται στο πελώριο Διαδίκτυο όπου συναντώνται με την αμάθεια, τη μωροπιστία, την κακοπιστία. Δυστυχώς (ή ευτυχώς;) ο καθηγητής δεν πολυβγαίνει στα Μέσα ευρείας απήχησης για να δεχτεί τις λογικές και εύλογες ερωτήσεις δημοσιογράφων που δεν πείθονται από όσα λένε οι αρνητές –αντίθετα έχουν τελείως αντισυνωμοσιολογική στάση.

Αλλά να που ο κ. Ιωαννίδης δέχτηκε να μιλήσει στον Real fm το πρωί της Δευτέρας, στην εκπομπή των Χουδαλάκη-Καλαμαράκη. Αλλά, όπως αποκάλυψε ο πρώτος, πολύ πρωί της ίδιας ημέρας, γύρω στις 6, τηλεφώνησε στον σταθμό και ακύρωσε τη ραδιοφωνική εμφάνισή του επικαλούμενος κάποιο απρόοπτο. 

Και έτσι, χάσαμε την ευκαιρία (ελπίζουμε όχι οριστικά) να ακούσουμε από τον κ. Ιωννίδη απαντήσεις σε απλά ερωτήματα της πανδημικής καθημερινότητάς μας και σε απορίες σχετικά με τη «δημιουργική στατιστική» που, άθελα του ιδίου, τροφοδοτεί αποσπασματικές αναλύσεις και ερμηνείες τύπου Πετράκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου