Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2020

Η εξέλιξη με την εκπομπή για τον Πετράκο μπορεί να έσωσε τον Σρόιτερ

ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΕΤΡΑΚΟΥΣ

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, μια μεταφορά, χρησιμοποίησε σε πρόσφατο άρθρο του ο Κώστας Γιαννακίδης για να δώσει την εικόνα του ανθρώπου που βλέπει διαφορετικά την πραγματικότητα του κορωνοϊού: «Ένας άνθρωπος στέκεται μπροστά στην Ακρόπολη. Και δηλώνει ότι βλέπει το Άγαλμα της Ελευθερίας. Δεν έχει άλλη άποψη. Έχει διαταραγμένη επαφή με την πραγματικότητα –για να το πω κομψά». Η αναφορά έγινε  σε άρθρο του, στο Protagon.gr, όπου ο Κ.Γ, με αφορμή τη μη μετάδοση της εκπομπής τού Αντώνη Σρόιτερ από τον Alpha, ασχολήθηκε με τον τρόπο που μπορείς να αντιμετωπίσεις τους αμφισβητίες του κορωνοϊού και μεταξύ άλλων έγραψε: «Τελικώς ο Alpha έπαιξε ταινία, η εκπομπή δεν προβλήθηκε. Ενδεχομένως η εξέλιξη αυτή να αδικεί τον Σρόιτερ. Αλλά είναι και πολύ πιθανό να τον έσωσε».

Στο άρθρο διαβάζουμε ακόμα: «Τις τελευταίες δύο ημέρες το άστρο του κ. Πετράκου δίνει φως και ενέργεια στο Facebook. Ανέβασε ένα βίντεο με το οποίο, όπως ισχυρίζεται, αποκαλύπτει τη σκευωρία πίσω από την πανδημία. Μία σκευωρία που επιβλήθηκε από οικονομικά συμφέροντα. Πρόκειται για κοινές βλακείες. Μια ματιά να ρίξει κάποιος στο οικονομικό αποτύπωμα του 2020, μετρώντας παράλληλα νεκρούς και διασωλημένους παγκοσμίως, αντιλαμβάνεται ότι τα επιχειρήματα του Πετράκου είναι γελοία, πέρα από κάθε λογική. Καταλήγει δε και σε επιστημονικό συμπέρασμα, ισχυριζόμενος ότι οι ασυμπτωματικοί δεν μεταδίδουν τον ιό. Ολα αυτά, για να μας πει ότι τα lockdown δεν χρειάζονται, καθώς περιορίζουν την ελευθερία μας και, εδώ που τα λέμε, κλείνουν τις πίστες που του δίνουν μεροκάματο». 

**Διαβάστε εδώ ολόκληρο του άρθρο του Κώστα Γιαννακίδη στο Protagon.gr, που δημοσιεύτηκε πριν από μερικές ημέρες και έχει τίτλο «Πώς να αντιμετωπίσεις τους Πετράκους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ HARDDOG:
Ο Σρόιτερ και η επικίνδυνη άποψη