Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020

Έκρηξη Χατζηνικολάου: «Ποιος καλύπτει τον Χίο;»

«ΚΑΠΟΙΟΙ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΙΩΠΟΥΝ»

Ο πεθερός τού Χατζηνικολάου στη «φυλακή για χρέη», έγραψε το Μακελειό σε ένα ακόμα «τρικυμιώδες» πρωτοσέλιδό του, αλλά ο άνθρωπος έχει πεθάνει από χρόνια! Το σημερινό βασικό θέμα τής εφημερίδας τού Χίου είχε διπλό χτύπημα που εξόργισε τον Νίκο Χατζηνικολάου: το ένα η προσβολή για τον νεκρό πεθερό του, το άλλο για τη σύζυγό του, την οποία εμπλέκει με ναρκωτικά. Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη τού Real Group, το πρωί της Τρίτης από το ραδιόφωνο του Ομίλου, ήταν σφοδρή. Επιτέθηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του Στέφανου Χίου, αλλά κυρίως απευθύνθηκε στον υπουργό Δικαιοσύνης και στον εισαγγελέα τού Αρείου Πάγου, επαναλαμβάνοντας πολλές φορές το ερώτημα «ποιος τον καλύπτει;», ενώ μετά το «ποιος;» πέρασε στο σαφέστερο «κάποιοι», που «φαίνεται τον φοβούνται και σιωπούν».

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ηΈνωση Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών έχει καταθέσει  μηνυτήρια αναφορά κατά Μακελειού και Χίου, υποβάλλοντας σειρά πρωτοσέλιδων της εφημερίδας και ρώτησε «γιατί καθυστερεί, γιατί δεν προχωρά;» η υπόθεση και αν «υπάρχει κάποιος που καλύπτει το συγκεκριμένο εμετικό έντυπο, το οποίο κάθε μέρα κάποιον υβρίζει, κάποιον λασπώνει». Και συνέχισε:

«Το έντυπο που τις ημέρες της ελληνοτουρκικής κρίσης δημοσίευσε φωτογραφία τού υπουργού Εθνικής Άμυνας με στρινγκ·  το έντυπο που σήμερα γράφει ότι ο πεθερός μου είναι φυλακή για χρέη, ενώ έχει πεθάνει εδώ και χρόνια·  το έντυπο που προσβάλλει τον νεκρό παππού των τεσσάρων παιδιών μου. το έντυπο που αναμιγνύει σήμερα το όνομα της συζύγου μου με ναρκωτικά, χωρίς να υπάρχει απολύτως τίποτα σχετικό και δεν υπήρξε βέβαια, ποτέ».

Η εφημερίδα του Χίου, ανέφερε, κατασυκοφαντεί τον πρωθυπουργό, τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, βάζει τον υπουργό Εθνικής Άμυνας με στρινγκ και δεν κινείται τίποτα «Υπάρχει εισαγγελέας σε αυτή τη χώρα;» αναρωτήθηκε. 

Επικαλέστηκε πέρα από μία φορά την μηνυτήρια αναφορά τής ΕΙΗΑ που κατατέθηκε γιατί «κατασυκοφαντείται όλος ο δημοσιογραφικός κόσμος και όλος ο χώρος των εφημερίδων από ένα τέτοιο ρυπαρό έντυπο».

«Η γυναίκα του δουλεύει στην ΚΥΠ»

Ο Χατζηνικολάου προχώρησε και σε μια αναφορά για τη σύζυγο του Χίου. «Ποιοι καλύπτουν έναν τέτοιο άθλιο εμετό (ώστε) καθημερινά να κρεμιέται στα περίπτερα; (…) Τι συμβαίνει με τον τύπο αυτόν, που η γυναίκα του, μάλιστα, δουλεύει στην ΚΥΠ; Ποιοι τον καλύπτουν; Πώς μπορεί να είναι τόσο ισχυρός αυτός ο δημοσιογραφικός βόρβορος;»

Τόνισε πολλές φορές ότι εκείνος δεν φοβάται τον υβριστή του. «Εγώ δεν τον φοβάμαι. Δεν ξέρω αν  εσείς, και ποιοι από εσάς, τον φοβάστε», είπε. Απαντώντας στο τέλος τού σχολίου του σε μήνυμα ακροατή ότι θα πρέπει να περιμένει τα χειρότερα από τον Χίο, μετά την οργισμένη σημερινή αντίδρασή του, ανέφερε ότι τον έχει γραμμένο στα παλαιότερα των υποδημάτων του. «Τι να μου κάνει; Κάποιοι άλλοι φαίνεται ότι τον φοβούνται και σιωπούν».