Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020

Ποιο είναι το «ατύχημα» της Ραχήλ…

…ΠΟΥ ΔΙΕΚΟΨΕ ΑΔΟΞΑ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑ

Μικρή διάρκεια και άδοξο τέλος είχε η πορεία της Ραχήλ Μακρή ως αοιδού... Η εμφάνισή της στο Just The 2 Of Us περιορίστηκε μόνο στο πρώτο επεισόδιο και ακολούθησε… επεισόδιο. Η πρόσκλησή της στον μουσικό σόου για να διαγωνιστεί προκάλεσε αναταράξεις στο Open γιατί, όπως έγραψε το typologies.gr σε σύντομη αναφορά του μαζί με άλλα μιντιακά θέματα, «είχε επιτεθεί, στα social media, με σκαιότατο τρόπο σε βάρος του  Ιβάν Σαββίδη για μία συνάντησή του με τον Τσαβούσογλου». 

Το βράδυ του Σαββάτου, στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς, ο παρουσιαστής και παραγωγός Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωση ότι η κυρία Μακρή δεν θα συνεχίσει, λόγω ενός μικρού ατυχήματος που είχε. Η θέση της καλύφθηκε εκ των ένδον από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, αθλητική συντάκτρια του καναλιού, η οποία είχε πάρει μέρος στο Just The 2 Of Us της περασμένης περιόδου και έτσι ήταν εύκολη η προσαρμογή της.

Τι είχε συμβεί

Η συμμετοχή της Ραχήλ Μακρή στο J2OS προκάλεσε αντιδράσεις στα σόσιαλ μίντια από οπαδούς τού ΠΑΟΚ, καθώς πριν από δυόμισι χρόνια, τον Απρίλιο του 2018, είχε επιτεθεί στoν Ιβάν Σαββίδη για τη συνάντησή του με τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, έχοντας την ιδιότητα του συντονιστή του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού των χωρών της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Θέμα της συνάντησης ήταν η επανέναρξη της Θείας Λειτουργίας στη Μονή της Παναγίας Σουμελά.

Όπως γράφτηκε τότε, αποδόθηκε στη Ραχήλ Μακρή ένας εξαιρετικά δυσφημιστικός χαρακτηρισμός για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Μετά την αναπαραγωγή της ανάρτησής της στο Διαδίκτυο, και τον θόρυβο που προκλήθηκε, η Ρ.Μ. επανήλθε διευκρινίζοντας ότι η αναφορά της δεν αφορούσε το σύνολο των οπαδών τού συλλόγου, αλλά «απλώς απάντησα σε όσους με αφορμή τη γνώμη που εξέφρασα για συγκεκριμένο περιστατικό που αφορούσε τον πρόεδρο της συγκεκριμένης ομάδας μου επιτέθηκαν με χυδαίους και εξυβριστικούς χαρακτηρισμούς».

Σε μία από τις αναρτήσεις της εκείνη την εποχή, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η ανάρτηση με την φωτο του γνωστού "επιχειρηματία" δημιούργησε μεγάλη αναστάτωση αυτόματα κινητοποίησε οπαδούς του που από χθες βρίζουν και έφτασαν μέχρι να με προειδοποιούν με την ζωή μου και των παιδιών μου αποδεικνύοντας ξεκάθαρα ότι δεν αποτελούν φιλάθλους αλλά εγκληματική οργάνωση που εξυπηρετεί σκοπιμότητες και επικοινωνεί όταν αποκαλύπτεται η αλήθεια ή όταν θέλουν με εκβιασμούς και απειλές να κατέβει οτιδήποτε αποδεικνύει την αλήθεια».

Αυτό, λοιπόν, ήταν το «ατύχημα» που οδήγησε στη διακοπή τής συμμετοχής τής Ραχήλ Μακρή στο μουσικό σόου του Open