Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2020

Το Open πάλι με Εθνική

Η δεύτερη μάχη της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου για το UEFANationsLeagueμε αντίπαλο τη φιλόδοξη ομάδα του Κοσόβου, παίζει ζωντανά και αποκλειστικά για την ελεύθερη τηλεόραση στο OPEN την Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2020, στις 21.45. Ο Τζον
Φαν’τ Σχιπ έμεινε ικανοποιημένος από την επανεμφάνιση της ομάδας του στη Λιουμπλιάνα μετά από τη δεκάμηνη αποχή λόγω πανδημίας, αλλά αυτή τη φορά ζητούμενο είναι και οι βαθμοί της νίκης στην Πρίστινα. Την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 21.45 απολαύστε στο OPEN την δεύτερη μάχη της νέας και ανταγωνιστικής Εθνικής στο UEFANationsLeague σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου.

Και, βέβαια, μην χάσετε τις ειδικές εκπομπές του OPEN για το UEFANationsLeague που παρουσιάζουν η Χριστίνα Βραχάλη και ο Γιώργος Τσαντάκης. Στις 21.00, λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού, το μενού του pregameshow περιλαμβάνει αποκλειστικές δηλώσεις του προπονητή και παικτών της Ελλάδας, ανάλυση των ενδεκάδων και τα τελευταία νέα της Εθνικής. Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, στο postgameshow, παρακολουθήστε το τρίτο ημίχρονο του αγώνα της Εθνικής, με ζωντανές και αποκλειστικές δηλώσεις, καθώς και πλούσιο θέαμα από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις του UEFANationsLeague. Καλεσμένος στο στούντιο του OPEN ο προπονητής Ακης Μάντζιος.

Την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020 η Εθνική παίζει μπάλα στο OPEN, ζωντανά και αποκλειστικά για την ελεύθερη τηλεόραση, από τις 21.00 έως και μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

**Το κείμενο είναι από δελτίο Τύπου που λάβαμε.