Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020

Πόπη Τσαπανίδου: «Δεν θα μου πεις εσύ τι θα κάνω!»

Η Πόπη Τσαπανίδου όταν παραιτήθηκε τον Μάρτιο του 2019 από το One (που εξελίχθηκε σε Mega) φάνηκε να ρίχνει πέτρα πίσω της. καθώς πέρασαν 18 μήνες με αποχή από κάθε μιντιακό Μέσο. Με τη δουλειά που έκανε εκεί έχτιζε κάτι εντελώς διαφορετικό, μακριά από τα τηλεοπτικά τετριμμένα (όπως αναλυτικά γράφαμε εδώ για «ωραία πράγματα» που είχε δρομολογήσει) αλλά για λόγους που δεν ανακοίνωσε, εγκατέλειψε ό,τι έφτιαχνε. Και το έκανε με ένα απλό μέιλ προς όλους τους συνεργάτες της: «Αγαπητά αγόρια και κορίτσια, μέλη αυτής της ομάδας, παραιτήθηκα», έγραφε.  Προφανώς το «έριξε πέτρα πίσω της» αφορούσε μόνο την τηλεόραση. Η Τσαπανίδου, όπως τώρα αποδεικνύεται, δεν είχε σκοπό να περάσει σε μιντιακό μοναχισμό και είναι έτοιμη για την επάνοδό της στα Μέσα, σήμερα, Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, με εκπομπή στον Μουσικό 98,6. Στον σταθμό «παίζει» ηχητικό διαφημιστικό τρέιλερ, έξυπνα γραμμένο. Σύμφωνα με το σενάριο του διαφημιστικού η Πόπη Τσαπανίδου φτάνει στον σταθμό και ρωτάει τι πρέπει να φοράει (ο διάλογος στο περίπου):

–Ό,τι θέλετε εσείς.
–Και το μακιγιάζ; Ποιος θα κάνει το μακιγιάζ; 
–Μα δεν χρειάζεται...
Το καμαρίνι μου, πού είναι το καμαρίνι μου;
–Μα κυρία Τσαπανίδου δεν θα κάνετε τηλεόραση εδώ, ραδιόφωνο θα κάνετε...|
–Δεν θα μου πεις εσύ τι θα κάνω!
Ακολουθεί τρέιλερ που ενημερώνει ότι η Πόπη Τσαπανίδου θα βρίσκεται, από τις 7 έως τις 10 το πρωί, στο ραδιόφωνο, και μετά:
–Αυτό θα κάνω, λέει.

«Σε ένα νέο ρόλο»

Αν και μουσικός σταθμός ο 98,6, η εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου θα είναι κατά βάση (τι άλλο;) δημοσιογραφική. Σε σχετική αναφορά για το νέο πρόγραμμα σε σάιτ του Ομίλου DPG, διαβάζουμε: «7 με 10 κάθε πρωί θα ξυπνάμε με την Πόπη Τσαπανίδου! Η αγαπημένη δημοσιογράφος – σε έναν νέο ρόλο – θα μας καλεί να ξεκινήσουμε τη μέρα μας με αισιοδοξία και με χαμόγελο. Θα μας ενημερώνει για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και τον κόσμο, και θα μας προτείνει τρόπους και ιδέες για να κάνουμε την καθημερινότητά μας ομορφότερη».

**Η σελίδα του Harddog στο facebook (για «Μου αρέσει», αν σας αρέσει, ή για «Ακολουθήστε») είναι εδώ.