Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2020

Σκουντής: «Ουδέποτε έφυγα κακότροπα»

Χωρίς να διαταραχθούν οι σχέσεις του με το σάιτ έφυγε από το gazzetta.gr για να μετακινηθεί στο sport24.gr ο Βασίλης Σκουντής, όπως αναφέρει σε αποχαιρετιστήριο (που ταυτόχρονα είναι και χαιρετισμός στη νέα επαγγελματική του επιλογή) μήνυμά του. «Δεν έχω φύγει ποτέ κακότροπα από οποιαδήποτε έπαλξη και πάντοτε τιμώ όλους όσοι με εμπιστεύθηκαν» αναφέρει στη σελίδα του, στο fb. Συγκεκριμένα: 

«Εδώ και 42 χρόνια που ταλαιπωρώ τη δόλια τη δημοσιογραφία δεν έχω φύγει ποτέ κακότροπα από οποιαδήποτε έπαλξη και πάντοτε τιμώ όλους όσοι με εμπιστεύθηκαν και μου πρόσφεραν χώρο και χρόνο για να κάνω κάτι που ποτέ δεν το είδα, ούτε το διαχειρίστηκα ως επάγγελμα, αλλά ως κάτι πολύ πιο αγαπησιάρικο! Δεν θα συνέβαινε κάτι διαφορετικό τώρα που αφήνω to #gazzetagr και μετακομίζω στο #sport24gr. Aφήνω πίσω μου μια γόνιμη και υπέροχη δεκαετία με ανθρώπους που είτε τους ήξερα από παλιά, είτε τους γνώρισα εκεί, δεθήκαμε, αισθανθήκαμε ότι κάναμε κάτι πολύ όμορφο και το μεγαλώσαμε... Το επόμενο κλικ με βρίσκει αλλού με ανθρώπους που επίσης τους ξέρω, τους αγαπώ, κάποιους μάλιστα τολμώ να τους αποκαλώ και πνευματικά τέκνα μου!» 

Στη συνέχεια του μηνύματός του, κάνει ονομαστική αναφορά σε συναδέλφους που, θα συναντήσει ή θα ξανασυναντήσει, πηγαίνοντας στο sport24.gr.