Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2020

Δεν θα δούμε το βράδυ τον Υπεράνδρα

Το μισό τηλεοπτικό κοινό τής Ελλάδας θα καθόταν το βράδυ στον καναπέ του για να δει αυτό το σκληρό, το μάτσο αγόρι, που ξεχειλίζει από τεστοστερόνη, που ευωδιάζει αντρίλα, που ζέχνει βαρβατίλα, που πάει «κάθε μέρα με μια γκόμενα για να αδειάζει το πακέτο» και που αν δεν του προκύψει συναίνεση «έχει
βιασμό» (απαίσιο και αισχρό είτε το εννοούσε είτε όχι!) Εκατοντάδες χιλιάδες, σύμφωνα με τις μετρήσεις, θα έβλεπαν –με τρόμο, αποστροφή, θαυμασμό ή περιέργεια– αυτό το σπάνιο ον που ήρθε στην τηλεοπτική μας πόλη (πόλη-λαβύρινθο) από τα πιο βαθιά, πιο ελώδη, πιο πυκνά δάση τής ηλεκτρονικής ζούγκλας.
Εκατοντάδες χιλιάδες θα έβλεπαν τον αχόρταγο Κινγκ Κονγκ του καθημερινού σεξ• και μαζί θα μάθαιναν για το φορτωμένο πακέτο του. Τελικά, ο Υπεράνδρας, το Υπεραρσενικό, που θέλει τουλάχιστον μια γυναίκα στην ημερήσια καθισιά του, δεν θα εμφανιστεί –αποβλήθηκε. Έτσι, χάνουν οι τρομολάγνοι, οι περίεργοι ή οι «θαυμαστές». Φυσικά και το κανάλι.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Και για να μιλήσουμε πιο σοβαρά,, η πρωταρχική ευθύνη δεν είναι του ανθρώπου που είπε όσα είπε. Μπορεί επειδή τα πίστευε, μπορεί γιατί ήθελε να κορδωθεί, μπορεί γιατί έτσι φαντασιώνεται. Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ είναι του Σκάι. Τεράστια ευθύνη. 

**Η σελίδα του Harddog στο facebook (για «Μου αρέσει», αν σας αρέσει, ή για «Ακολουθήστε») είναι εδώ