Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020

Για ακόμη μια χρονιά εμείς, οι Παναθηναϊκοί, είμαστε στην απέξω

ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ
ΣΤΕΛΙΟΥ ΣΟΦΙΑΝΟΥ* ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

1. Περισσότερο με τελικό σούπερ καπ έμοιαζε και πάλι. Kαλά πού κέρδισε ο Ολυμπιακός, για να μην έχουμε ΚΑΙ τελικό σούπερ καπ (με όλα τα παρατραγουδα).
2. Με διαρκή πολυετή καριέρα σε πολύ υψηλό επίπεδο, ο Βασίλης Τοροσίδης υπήρξε ένας από τους πιο σημαντικούς Έλληνες ποδοσφαιριστές της τελευταίας 10ετιας+.

3. Πιο σίγουρο και από ότι ο ήλιος θα βγει αύριο το πρωί είναι η γκρίνια και η απαξίωση από οπαδούς της ΑΕΚ προς τους παίκτες της ομάδας τους έπειτα από κάθε αποτυχια. Ειναι η εύκολη και βολική λύση, αφού η εναλλακτική εμπεριέχει μεγάλο, πολύ μεγάλο, ρίσκο...
4. Για ακόμη μια χρονιά εμείς, οι Παναθηναϊκοί, είμαστε στην απέξω. Το χειρότερο είναι ότι δεν υπάρχει κανένα σχέδιο,άρα και προοπτική, για να στηρίξουμε, με την ελπίδα ότι θα φέρει πάλι χαρές και τίτλους. Άλλα τη μία χρονιά, άλλα την άλλη και άλλα στη μέση της επόμενης. Το ακόμη χειρότερο ειναι πως δεν υπάρχει εναλλακτική και όπως το βλέπουμε εμείς, ακόμη καλύτερα το γνωρίζει ο Αλαφούζος.
5. Προσπαθώ να δείξω στα παιδιά μου ότι αυτό πού ζούμε εδώ δεν είναι ΤΟ ποδόσφαιρο, δεν πρέπει να ταυτιστούν μαζί του και, κυρίως, με την (αντι)αισθητική του και τα πρόσωπά του. Ευτυχώς, με τη βοήθεια της τεχνολογίας βλέπουν πολύ εκεί έξω, ακούνε και σιγά σιγά καταλαβαίνουν ότι ΞΕΝΟ πρωτάθλημα για εμάς είναι μόνο το ελληνικό.

* Από ανάρτησή του στο fb