Σάββατο, 29 Αυγούστου 2020

Έχει ξανακάνει ζημιά στο κύρος τής Καθημερινής ο ίδιος συντάκτης...

ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΣΙΜΑΤΗ

Ζητάει συγγνώμη ο Στέφανος Κασιμάτης επειδή χλεύασε, σε άρθρο του στην Καθημερινή, τον Γιώργο Κατρούγκαλο για την αλλαγή στα μαλλιά του, με την οποία εμφανίστηκε στη Βουλή: «Ω, οι μπούκλες! Πού πήγαν οι ασημένιοι βόστρυχοι; Αυτοί που κάποτε (μόλις πριν από έναν χρόνο) σκίαζαν το πλατύ μέτωπο του
Κατρούγκαλου!» έγραψε με δήθεν χιούμορ. Μετά τη θύελλα που προκλήθηκε έσπευσε να το μαζέψει ζητώντας συγγνώμη. «Δεν εγνώριζα (και ούτε μπορούσα να υποθέσω, εξ ου και η αφέλεια) ότι η απώλεια των μαλλιών του πρώην υπουργού οφείλεται σε θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε στις αρχές του μηνός».

Δεν ζήτησε συγγνώμη επειδή πρόσβαλε έναν άνθρωπο για την εξωτερική του εμφάνιση. Επειδή, απλώς, μπορεί να έχασε τα μαλλιά του, να πάχυνε, να αδυνάτισε, να «έκοψε» το πρόσωπό του. Ζήτησε συγγνώμη ΜΟΝΟ επειδή έμαθε πως υπήρξε ασθένεια!

Αυτό που έγραψε ο Σ.Κ. το λέει χιούμορ. Όπως χιούμορ έλεγε πως έκανε τον περασμένο Μάιο, όταν χλεύασε την ενδυμασία των ευζώνων, προτείνοντας να φορέσουν καλσόν γιατί όχι και δικτυωτά;», έγραψε) και αντί για τσαρούχια (τα «αηδιαστικά και γελοία χοντροπάπουτσα»), να αναλάβει η Prada, «η οποία έχει κλασικά γυναικεία μοντέλα, με χαμηλό τακούνι, που είναι ό,τι πρέπει και αναδεικνύουν καλύτερα το πόδι», ανέφερε (δείτε εδώ με λεπτομέρειες το θέμα στον Harddog και, ακόμα, ποιοι και πώς αντέδρασαν, ποιος χαρακτήρισε το εκείνο το κείμενο «άθλιο» και «εθνικά επιζήμιο»).

Τότε η Καθημερινή έσπευσε να αποκαταστήσει το κύρος της ζητώντας συγγνώμη. Το ίδιο αναγκάστηκε να κάνει και τώρα με αφορμή δημοσίευμα του ίδιου ανθρώπου, που έκανε πάλι ζημιά στη σοβαρότητά της. Να τον χαίρεται...

**Η σελίδα του Harddog στο facebook (για «Μου αρέσει», αν σας αρέσει, ή για «Ακολουθήστε») είναι εδώ