Σάββατο, 29 Αυγούστου 2020

Καταιγισμός από... οπίσθια σε μόλις πέντε τηλεοπτικά δευτερόλεπτα

Ο συνειρμός καύσωνας-οπίσθια (πάντα γυναικεία) είναι αναπόφευκτος για τα κανάλια. Έτσι, τα ρεπορτάζ για τα 40άρια που έρχονται έφεραν έκρηξη πολύ κοντινών πλάνων σε γυναικεία σώματα και, κυρίως, στο
πίσω μέρος του «φεγγαριού». Όσο πιο φωτεινό είναι το «φεγγάρι», δηλαδή όσο πιο αφαιρετικά τα μαγιό των καλλίπυγων δεσποινίδων και κυριών, τόσο περισσότερο είναι πιθανό να στοχευθούν από τους οπερατέρ-κυνηγούς και να επιλεγούν το βράδυ από τους μοντέρ-συλλέκτες πλάνων. Πρόχειρο παράδειγμα ο Αντένα στο βραδινό δελτίο της Παρασκευής. Αφού μεταδόθηκε ο «καιρός» (Αρνιακός) ακολούθησε το ρεπορτάζ από τις παραλίες της Αττικής. Σε 90 δευτερόλεπτα που διήρκεσε έπεσαν αναρίθμητα πλάνα εκ των οποίων περίπου 15 σε γυναικεία οπίσθια και σώματα.
Αλλά εκεί που υπήρξε η μεγαλύτερη πυκνότητα τέτοιων πλάνων ήταν στην αρχή του δελτίου, στους τίτλους των ειδήσεων που ανέγνωσε η Μαρία Σαράφογλου. Η αναφορά στον επερχόμενο καύσωνα κράτησε μόλις 5 δευτερόλεπτα, στη διάρκεια των οποίων έπεσαν καταιγιστικά κοντινά πλάνα σε ένα ύπτιο γυναικεία κορμί και τρία απανωτά κοντινά σε καλλίγραμμα οπίσθια. Στα τέσσερα σκριν σοτ που ακολουθούν κυκλώσαμε με κόκκινο περίγραμμα τους χρόνους για του λόγου το αληθές (οι χρόνοι γίνονται ευκρινείς πατώντας με τον κέρσορα πάνω στις φωτογραφίες).


**Η σελίδα του Harddog στο facebook (για «Μου αρέσει», αν σας αρέσει, ή για «Ακολουθήστε») είναι εδώ.