Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020

Ελληνικό παραλήρημα υπέρ Τραμπ (και στη μέση ο κορωνοϊός!)

Νέο παραλήρημα από τον γνωστό και μη εξαιρετέο δήμαρχο Άργους-Μυκηνών, Δημήτρη Καμπόσο, ο οποίος σε σημερινή ανάρτησή του στο facebook, μπλέκει την κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες
ημέρες στις ΗΠΑ μετά τη δολοφονία του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ, τον Ντόναλντ Τραμπ, τον κορονοϊό και... τη δολοφονία Γρηγορόπουλου από τον Επαμεινώνδα Κορκονέα.

Ο κ. Καμπόσος λοιπόν, ξεκινά την ανάρτησή του, υπενθυμίζοντας ένα όνειρο που είχε δει πριν από 40 ημέρες στον ύπνο του, σαν άλλος "προφήτης", στο οποίο μας εξηγούσε τη συσχέτιση της Αμερικής με τον κορονοϊό (!), ενώ στο όνειρο πρωταγωνιστούσε ο ίδιος, ο Ντόναλντ Τραμπ, αλλά και ο ιός, με μαύρο καπέλο και βραχνή φωνή!

Γράφει λοιπόν: "Για θυμηθείτε λίγο το όνειρο που είχα δει πριν από 40 Μέρες.... Όσες χώρες Ήταν με τον ΤΡΑΜΠ και εναντίον της παγκοσμιοποιησης, δεινοπαθησαν με τον ΚΟΡΟΝΟΙΟ , Ιταλία, Γαλια, Ισπανία , Αγγλια . Αντίθετα οι άλλες, χαλαρά και τιποτα.....Για θυμηθείτε Πώς έριξαν τον Καραμανλή και έφεραν το Γιωργάκη Ο ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΚΟΡΚΟΝΕΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ.(και "αυθόρμητα" ξεσηκώθηκε όλη η Ελλαδα..) ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ....ΤΕΛΙΚΑ "ΚΥΡΙΟΙ" ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΙ......Ο ΛΑΟΣ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑΑΑΑΑ!!!!! (Ζω σε δημοκρατία και εκφράζομαι ελεύθερα, άλλωστε όνειρο ήταν...)".

** Από το thetoc.gr (εδώ)