Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020

Ευαγγελάτος και Πρώτο Θέμα: «Ανταγωνισμός» με τις φωτογραφίες του ψευτογιατρού

Τη Δευτέρα, τελικά, δόθηκε στη δημοσιότητα από την Αστυνομία η φωτογραφία του αδίστακτου ψευτογιατρού. Αλλά ήδη είχαμε γνωρίσει το πρόσωπό του από ρεπορτάζ και Μέσα που δεν περιμένουν τα τυπικά. Η επίσημη –ας την πούμε έτσι– εικόνα του από τις φωτογραφίσεις
των αρχών, διαφέρει ηλικιακά από αυτήν που παρουσίασε το (πάντα «βιαστικό») Πρώτο Θέμα την Κυριακή· αλλά, βέβαια, κοινά χαρακτηριστικά υπάρχουν.
Πάντως, η πρώτη φωτογραφία του μεγαλοαπατεώνα είχε εμφανιστεί την Παρασκευή, 19 Ιουνίου, στο Live News του Mega από τον Νίκο Ευαγγελάτο. Αυτός, τουλάχιστον, περίμενε τις τυπικές διαδικασίες και παρουσίασε «πειραγμένη» τη φωτογραφία, λέγοντας ότι «έχουμε και άλλες καθαρότερες», αλλά βρισκόταν σε αναμονή έως ότου δοθούν οι επίσημες από την Αστυνομία. Ο άτυπος φωτογραφικός ανταγωνισμός συνεχίστηκε τη Δευτέρα, καθώς στο Live News ο  Νίκος Ευαγγελάτος δημοσιοποίησε φωτογραφία που εμφανίζει τον ψευτογρατρό να συναντιέται και να συνομιλεί με κάποια από τα θύματά του!
Σε αυτό το θέμα του Harddog βλέπετε, για τη σύγκριση, την καθαρή, αλλά μάλλον παλαιότερη φωτογραφία του, με μαύρα μαλλιά, που δημοσίευσε το Πρώτο Θέμα και δίπλα του αυτή που δόθηκε στη δημοσιότητα επισήμως και δείχνει έναν άντρα, μάλλον κουρασμένο, με κυρίαρχο το άσπρο στα μαλλιά του και τα στίγματα λευκού στα φρύδια. Οι άλλες δύο φωτογραφίες, κάτω, είναι εκείνες που παρουσίασε ο Ευαγγελάτος την Παρασκευή και τη Δευτέρα. Φυσικά, η τελευταία δημοσιεύτηκε και στο newsit.gr, του Ευαγγελάτου.