Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

«Τελείωσε της Nova»

 Είδηση βγήκε από τη συνομιλία «περί πάντων» τού ελληνικού ποδοσφαίρου που είχε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Αλέξης Κούγιας, ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Λάρισα, με τον Γιώργο Κολοκοτρώνη στην εκπομπή του τελευταίου,
στον Real fm. Η συζήτηση-συνέντευξη κινήθηκε, μεταξύ άλλων, γύρω από τα οικονομικά που έχουν δυσκολέψει για τις ομάδες, καθώς λόγω πανδημίας στερούνται τα αναμενόμενα έσοδα από χορηγούς, εισιτήρια, διαφημίσεις του γηπέδου, τηλεοπτικά δικαιώματα κ.λπ. Όταν ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι προχωρούν οι συζητήσεις της Nova (που επίσης δεν πληρώνει αφού έχει διακοπεί το πρωτάθλημα) με υποψήφιο αγοραστή, ο Κούγιας δήλωσε κατηγορηματικά ότι «τελείωσε της Nova», αλλά δεν θέλησε να αποκαλύψει ποιος είναι ο υποψήφιος νέος ιδιοκτήτης. Όμως πρόσθεσε ότι πρόκειται για αξιόπιστο αγοραστή, ο οποίος –  όπως προέκυψε από τη συνομιλία– μπορεί να συμπεριλάβει στην τηλεοπτική κάλυψη όλες τις ΠΑΕ που θα πάρουν μέρος στο επόμενο πρωτάθλημα, είτε 16 είναι αυτές είτε 14. (Όπως είναι γνωστό δεν πρόκειται για τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος έχει αποσυρθεί από τη διαπραγμάτευση για την αγορά του συνδρομητικού καναλιού).

Ο πρόεδρος του θεσσαλικού συλλόγου, που παρεμπιπτόντως αναφέρθηκε στην πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της Σούπερ Λιγκ στις επόμενες αρχαιρεσίες, είπε ότι οι συζητήσεις για την αγορά της Nova αναμένεται να ολοκληρωθούν την ερχόμενη εβδομάδα.